Ce să mănânci ca să scapi de 3 kilograme într-o săptămână

Ţi-ai propus să scapi de trei kilograme săptămâna aceasta şi nu ştii exact care sunt cele mai bune alimente pe care este recomandat să le consumi? Descoperă ce trebuie să incluzi în meniul tău!

Ţi-ai propus să scapi de trei kilograme săptămâna aceasta şi nu ştii exact care sunt cele mai bune alimente pe care este recomandat să le consumi? Descoperă ce trebuie să incluzi în meniul tău!

 

Un plan de meniu care te ajută să scapi de câteva kilograme, fără să te înfometezi este cel mai bun lucru pe care îl poţi face ca să slăbeşti şi să menţii rezultatele obţinute. Printre cele mai puternice alimente care te ajută la slşbit, dar asigură nutrienţii de care are nevoie corpul se numără:

1.

Boabele de fasole neagră
O cană cu fasole boabe conţine 15 grame de proteine, dar fără să aibă şi grăsimile saturate pe care le găsim de regulă în produsele de origine animală.


2. Ovăzul
Terciul de ovăz care este recomandat la micul dejun conferă o senzaţie de saţietate de durată. În plus, are şi un uşor efect laxativ, datorită fibrelor din conţinutul ovăzului. Astfel, digestia se realizează perfect, iar arderile grăsimilor sunt mai intense.


3. Avocado
Nu-ţi fie teamă să consumi avocado, deoarece conţine grăsimi bune care sunt esenţiale pentru corpul tău.
În plus, conferă senzaţie de saţietate, aduce un aport însemnat de acizi graşi omega-3 şi este un aliat de încredere în curele de slăbire. De asemenea, fructele de avocado sunt bogate în proteine şi fibre.


4. Somonul
Este recomandat să înlocuieşti carnea roşie cu somonul, deoarece este bogat în proteine, dar şi în grăsimi bune. Potrivit unui studiu realizat în 2001 s-a constatat că persoanele care erau la cură de slăbire şi au optat pentru somon au pierdut mai multe kilograme, în comparaţie cu cele care au ales o dieta săracă în grăsimi.



5. Broccoli
Poţi să-l consumi în stare crudă, dar şi gătit, deoarece conţine o cantitate mare de substanţe anticancerigene şi fibre care te ajută în procesul de slăbire. Îl poţi consuma preparat la abur alături de o bucată de somon.


6. Orezul brun
Dacă îţi place orezul, înlocuieşte-l pe cel alb cu varianta brună. Este mult mai bogat în fibre şi ajută la arderea grăsimilor, accelerând metabolismul. 

 

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihaela Costin pe 14 Aug 2013, 11:58
    Cura de Slabire

    Buna, Steli, Am o veste buna pentru tine: mai bine mai tarziu decat niciodata. E foarte bine ca incepi sa-ti tragi semnale de alarma, deoarece ai facut deja primul pas in reolvarea problemei. Si anume constientizarea. De acum ramane doar sa iei actiuni pentru a o remedia. Incepe prin a scoate din alimentatie prajelile, dulciurile rafinate, sucurile si sa ai un program regulat de mese. In scurt timp o sa vezi si rezultatele. In plus, eu te invit gratuit la mine la cabinet pentru o consultatie gratuita sa-ti fac o analiza corporala, sa vedem exact in ce parametri esti si cum sa gestionezi situatia pe viitor. Mihaela Costin Nutritionist www.nutrishape.ro 0735.186.350

    0
    0

  • gabyoo pe 27 Aug 2012, 22:23
    pai acuma cu 90 de kg te.ai trezit.....

    Ca sa ajungi la 60 kg iti trbuie 3 lunii Trebuie sa te duciii la sala cu mult sport sigur reusesti, iar painea, margarina zaharu carnea de porc si alcoolu trebuie sa dispara. Nu exista reteta de slabire Miraculoasa. succes

    0
    0

  • steli pe 18 Aug 2012, 12:16
    cura de slabire

    buna as dori si eu o cura de slabire dar care sa dea rezultate foarte repede am 90 kg va rog frumos ajutati-ma astept un raspuns va multumesc

    1
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod