Ce combinaţii alimentare trebuie să faci ca să slăbeşti

Prin asocierea anumitor alimente este potenţat efectul lor benefic în procesul de slăbire. Descoperă ce combinaţii alimentare trebuie să faci ca să slăbeşti!


Ştiai că dacă adaugi puţin ghimbir în salata cu ton stimulezi arderea grăsimilor şi este o combinaţie foarte reuşită dacă vrei să slăbeşti? Mai există câteva combinaţii asemănătoare pe care te poţi baza dacă ţi-ai propus să scapi de kilogramele în plus. Reţine aceste combinaţii simple şi introdu-le în meniul tău, în funcţie de preferinţele tale:
1 din 7

Ton cu ghimbir

Dacă îţi place salata cu ton trebuie să ştii cu doar prin asocierea ei cu puţin ghimbir răzuit poţi să o transformi într-o combinaţie foarte reuşită pentru slăbit. Ghimbirul blochează enzimele care produc inflamţii în corp şi are rolul de a stimula arderea grăsimilor. Tonul are un conţinut ridicat în acizi graşi omega-3 pe care trebuie să-i consumi, deoarece împiedică depunerea grăsimilor în zona abdominală. Prin urmare, ai toate motivele să consumi tonul cu puţin ghimbir dacă vrei să scapi de kilogramele în plus.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod