Femeie care isi masoara talia

Alimente care ard grăsimea de pe abdomen. Include-le în meniul tău!

Ca să ai abdomenul plat trebuie să faci exerciţii cu regularitate, dar şi să incluzi în dietă alimente care stimulează metabolismul. Descoperă care sunt acestea!
Ţi-ai dori să ai abdomenul plat şi perfect tonifiat precum cel al vedetelor pe care le admiri? Chiar dacă nu este un proces rapid şi foarte uşor să arzi grăsimea de pe abdomen trebuie să ştii că nu este imposibil. Însă, un abdomen plat şi perfect tonifiat se obţine doar atunci când faci cu regularitate anumite exerciţii special concepute pentru a stimula arderea grăsimii abdominale. În plus, pe lângă un program riguros de exerciţii te poţi baza pe câteva alimente care au fost studiate şi s-a demonstrat că au un efect spectaculos asupra metabolismului, stimulând arderea grăsimilor.

Astfel că este de preferat să nu apelezi la dietele extreme şi la înfometare pentru a ajunge la rezultate rapide, deoarece acestea nu constituie o soluţie pe termen lung.
Orice dietă care ţi se pare prea restrictivă nu va rezolva problema ta decât pe moment, deoarece în momentul în care vei renunţa la acel regim alimentar şi vei începe să mănânci ca de obicei, rezultatele obţinute se vor diminua şi vei lua din nou în greutate. Cea mai bună soluţie ca să slăbeşti şi să reuşeşti să-ţi menţii greutatea constă în obişnuinţa de a-ţi face un meniu sănătos, alcătuit din alimente integrale şi cât mai multe legume/verdeţuri, pe care poţi să-l consumi fără grija kilogramelor în plus.
Doar acest lucru care-ţi va intra încet în obişnuinţă te poate ajuta să slăbeşti şi să rămâi la greutatea corporală dorită. Alege mereu alimentele nutritive (legume, fructe, verdeţuri, leguminoase, carne slabă, peşte, lactate, nuci, seminţe, ouă, preparate din făină integrală, orezul brun, ulei de măsline extravirgin) în defavoarea celor procesate, prăjite, bogate în zahăr şi făină care nu aduc substanţe nutritive, dar sunt încărcate de calorii. 

Grăsimea abdominală este foarte periculoasă pentru sănătate


Studiile au demonstrat că acumularea grăsimii predominant în regiunea abdominală reprezintă un risc mare pentru afecţiuni precum hipertensiunea arterială, diabet sau boli cardiovasculare.

De asemenea, un studiu apărut în publicaţia Archives of Internal Medicine şi citat de Reuters avertizează că grăsimea abdominală creşte riscul de cancer pancreatic. Cercetătorii au descoperit că femeile supraponderale prezintă un risc cu 31% mai mare de cancer pancreatic, în timp ce riscul creşte cu 61% la femeile obeze.
În cazul în care circumferinţa taliei este mai mare decât cea a şoldurilor riscul creşte cu aproximativ 87%, arată studiul.

Potrivit Prof. Dr. Nicolae Hâncu, Preşedintele Federaţiei Române de Diabet, Nutriţie, Boli metabolice, "dimensiunea taliei unei femei nu trebuie să depăşească 80 centimetri, iar la bărbaţi 94 centimetri.
Când talia se măreşte, se acumulează grăsime în interiorul abdomenului, grăsime care este toxică"
. Chiar dacă greutatea este normală, iar dimensiunea taliei este mare, aceasta reprezintă un semnal de alarmă.

Prin urmare, trebuie să ai mare grijă la grăsimea care se depune pe abdomen şi să iei măsurile necesare pentru a o elimina! Iată ce alimente nu trebuie să-ţi lipsească din meniu, fiind recunoscute pentru faptul că stimulează arderea grăsimilor!
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • RodicaPuscasu pe 27 Nov 2016, 08:50
  de folos

  Da... de uleiul de cocos nu știam. E bine de avut în vedere o astfel de alimentație.

  0
  0

 • Alin pe 19 Mai 2016, 14:55
  Articol foarte prost

  Va spun ca nu exista alimente care sa arda grasimea de pe abdomen. Articol scris de nestiutori si oameni care au dat copy paste din mai multe surse. Chiar ma degusta articolele care nu au in esenta nicio informatie.

  3
  1

 • DANIELA pe 19 Mai 2016, 14:46
  Raspuns la comentariul lui Ionut

  vezi ca articolul are 2 pagini, fa ckick pe 2 !

  1
  0

 • Ionut pe 19 Mai 2016, 13:26
  Lipsa articol ???

  Ultima fraza spune despre alimentele care nu trebuie sa lipseasca, dar nu le enumera. Pana la urma care sunt acelealimente ???

  0
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod