Monica Perez a slabit 70 de kilograme

A slăbit de frică 70 de kilograme. Ce a motivat-o şi cum a reuşit?

Monica Perez are 33 de ani şi este mama a două fetiţe. Femeia ajunsese să cântărească 158 de kilograme, dar ceva a speriat-o foarte tare într-o zi şi a motivat-o să slăbească!

După ce a conştientizat că greutatea ei de 158 de kilograme o poate ucide oricând, iar copiii pot rămâne fără mamă, femeia de 33 de ani a început lupta cu kilogramele. Astfel a ajuns ca povestea ei să facă înconjurul lumii, după ce a postat o imagine de la nunta ei, atunci când cântărea 158 de kilograme, şi una din prezent, în aceeaşi rochie de mireasă, însă având o greutate de doar 88 de kilograme.

Monica Perez, inainte si dupa ce a slabit 70 de kilograme
Monica Perez, înainte şi după ce a slăbit. În aceeaşi rochie de mireasă

În ianuarie 2013, în timp ce era la volanul maşinii şi se întorcea spre casă cu fetele sale, Monica a simţit furnicături ciudate în braţul stâng.

De frică să nu fie vorba despre un infarct, ea a oprit maşina şi atunci a conştientizat că ar putea să moară din cauza obezităţii, iar fetele ai ar rămâne fără mamă. Din fericire, senzaţia a trecut într-o jumătate de oră, însă femeia a rămas marcată pe viaţă şi atunci a luat hotărârea de a slăbi. Dorinţa de a fi alături de fiicele sale, de a le creşte şi de a le vedea mirese a fost cea care a motivat-o să înceapă lupta cu kilogramele.

"Când am coborât din maşină, mi-au cedat picioarele şi aş fi căzut dacă nu m-ar fi prins un trecător.

Atunci m-am gândit că dacă mor, fetele mele rămân fără mamă din vina mea, pentru că nu sunt în stare să am grijă de mine", a declarat Monica pentru publicaţia DailyMail

 

A realizat că trebuie să aibă grijă de sănătatea ei

După acest incident, Monica a conştientizat că trebuie să aibă grijă de sănătatea ei, iar obiceiurile ei culinare trebuiau schimbate! Din dimineaţa următoare, femeia şi-a făcut un abonament la o sală şi a mers în fiecare zi la antrenament.


Monica Perez, în timpul antrenamentelor.Un video care te motivează!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod