O cana cu matcha latte

8 băuturi care ard rapid grăsimea! Încearcă-le și tu!

Un latte preparat din pulbere fină de ceai verde se transformă într-o băutură minune cu efecte spectaculoase pentru siluetă. Află ce alte băuturi ard rapid grăsimea!
Anumite băuturi au efecte benefice pentru siluetă şi s-a demonstrat că acestea au proprietatea de a accelera metabolismul şi a favoriza arderea grăsimilor. Descoperă cele 8 băuturi care ar rapid grăsimea:


1. Ceaiul matcha (pulbere de ceai verde)


Ştim deja că ceaiul verde are un efect puternic asupra digestiei şi ajută la arderea depozitelor de grăsime, însă acum trebuie să încerci şi matcha care este o pulbere din ceai verde, descoperită acum 2000 de ani, de către călugării budhişti. Despre matcha se spune că ar avea un efect şi mai puternic asupra grăsimilor decât ceaiul verde, deoarece se consumă frunza de ceai integral, nu doar infuzia rezultată din ea.

Astfel că o singură cană de ceai Matcha echivalează cu zece căni de ceai verde, din punct de vedere al antixidanţilor şi a proprietăţilor ntriţionale. Are un conţinut bogat clorofilă, vitaminele A, B,C şi E, seleniu, crom, zinc şi magneziu, fiind un aliat în lupta cu depozitele adipoase, accelerând metabolismul.

Ceaiul se prepară fie simplu cu apă fierbinte la 80 de grade Celsius (se amestecă pulberea cu puţină apă cu ajutorul unui tel din bambus pentru a forma o spumă fină), fie în combinaţie cu laptele obişnuit sau vegetal (de cocos, migdale, soia) şi atunci devine matcha latte.


Matcha latte este o băutură care face furori pe Instagram. Deoarece este preparată din pulbere de ceai verde, se obţine o băutură concentrată şi are un efect foarte puternic pentru slăbit, accelerând arderea grăsimilor, după cum se arată într-un studiu realizat în 2000 şi apărut în publicaţia Endocrinology. O altă cercetare care vorbeşte despre efectele spectaculoase ale ceaiului verde şi a pulberii din ceai verde matcha a apărut în American Journal of Clinical Nutrition şi a scos la iveală faptul că persoanele care consumă cu regularitate aceste ceaiuri au slăbit de două ori mai multe kilograme în 12 săptămâni, spre deosebire de cele care nu au inclus în meniu aceste băuturi.

 

2. Ceaiul de ginseng


A fost intens studiat, iar în urma cercetărilor apărute în Journal of Diabetes, ceaiul de ginseng s-a făcut recunoscut pentru faptul că creşte nivelul de energie, accelerează metabolismul şi te ajută să slăbeşti mai uşor, ajutând şi la reglarea nivelului de zahăr din sânge.

3. Ceaiul de păpădie


Nu este plăcut la gust, dar efectul său asupra depozitelor de grăsime este unul spectaculos. Ceaiul de păpădie este considerat a fi unul dintre cei mai buni aliaţi în lupta cu kilogramele.

El stimulează secreţia biliară, arderea grăsimilor şi are un efect regenerant asupra ficatului. Prin urmare, încearcă să consumi măcar o cană cu ceai de păpădie pentru că atât silueta cât şi sănătatea ta vor avea de beneficiat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod