Femeie care tine un bol cu capsuni

7 fructe care te ajută să arzi grăsimea de pe abdomen

Lamai intregi si feliate

4. Avocado


Da, avocado este un fruct şi datorită conţinutului ridicat în grăsimi bune este un adjuvant important în curele de slăbire. Deoarece asigură grăsimi sănătoase, avocado este considerat de specialişti un fruct care arde grăsimea de pe abdomen, stimulând metabolismul.

De asemenea, avocado mai are un efect benefic pentru siluetă pentru că anunţă creierul când eşti sătulă şi te împiedică să faci excese culinare. Astfel nu vei fi tentată să faci alegeri nesănătoase şi vei mânca mai puţin dacă introduci un sfert de avocado in dieta zilnică.



5. Fructe care te ajută să arzi grăsimea de pe abdomen: Nucile de cocos


Este un fruct foarte săţios pe care te poţi baza pentru a potoli foamea care poate să apară între mesele principale. Datorită grăsimilor sănătoase din conţinutul său, nuca de cocos te ajută să consumi mai puţine calorii şi are un efect benefic asupra metabolismului.


6. Rodiile


Sunt bogate în antioxidanţi şi stimulează metabolismul, favorizând eliminarea grăsimii din zona abdominală. Consumă rodii la micul dejun peste cerealele integrale sau în salatele de crudităţi de la cină sau prânz, deoarece au şi un conţinut ridicat de vitamina C care determină o absorbţie mai bună a fierului şi a altor nutrienţi esenţiali pentru corp.


7.Fructe care te ajută să arzi grăsimea de pe abdomen: Lămâile


Ştii deja că au un puternic efect detoxifiant asupra ficatului, iar acest lucru este important pentru că ajută corpul să digere mai uşor alimentele şi să ardă mai repede grăsimile. Lămâile se numără printre fructele esenţiale atunci când vrei să scapi de grăsimea de pe abdomen, de aceea trebuie să le incluzi în meniul tău zilnic.



Cum să speli fructele ca să elimini din pesticide


Este foarte important să speli cât mai bine fructele şi legumele înainte de a le consuma. Specialiştii susţin că doar apa nu poate să îndepărteze pesticidele care se găsesc în fructe, de aceea trebuie să apelezi la alte soluţii mai eficiente.

Dr. Cristian Panaite, medic nutriţionist la Clinica KiloStop ne spune că există două metode 100% eficiente prin care poţi să înlături cât mai mult din conţinutul de pesticide din fructe.

O primă soluţie este aceea de a folosi oţetul alb cu o concentraţie de 5%, despre care specialistului susţine că îndepărtează până la 100% din pesticide.


O altă soluţie bună este apa sărată, recomandă medicul nutriţionist. "O saramură cu 10% concentraţie (o parte sare, 9 părţi de apă) este la fel de bună sau chiar mai bună decât oţetul concentrat", spune el.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod