Banciu

Radu Banciu, atac grobian la adresa Primei Doamne

Banciu şi-a făcut un obicei din a arunca cuvinte dure la adresa unor femei celebre. Recent, el a numit-o „stafidită“ pe Carmen Iohannis.

Ideea că în România trebuie să fii obraznic ca să te afirmi s-a cosacrat în televiziune şi a început să prindă la mase. Dar e o idee proastă şi, mai devreme sau mai târziu, cei care se bazează pe ea şi par că trag numai foloase ajung să plătească şi ponoasele. Noaptea, cei mai tari "oameni de televiziune" dau din gură în faţa camerei de luat vederi, vorbesc singuri, gesticulează, râd şi se enervează, într-un spectacol la limita patologicului, şi, când vor să cucerească audienţă, nu ezistă să folosească atacul la persoană. Mircea Badea a avansat puternic cu această reţetă - a găsit o mulţime de fani care îl încurajau, până când, spre surpriza lui, cineva s-a ridicat şi s-a arătat dispus să-l înfrunte, chiar pe tronsonul orar la care el îşi încheia emisiunea.

Un motociclist curajos i-a demonstrat lui Badea că există consecinţe concrete şi imediate pentru cuvintele grele şi, ca un "bărbat adevărat", el trebuie să şi le asume.

Pe modelul început de Badea s-a cocoţat un alt specialist al invectivelor, Radu Banciu, croit pe acelaşi calapod: chipurile atotştiutor, tupeist, ironic şi agresiv, realizatorul de la B1 TV pozează într-un tip deştept care "le zice pe şleau" şi are mereu dreptate.
În stilul lui graseiat, francofonul nepereche a împins tot mai departe limita grotescului, devenind un client obişnuit al CNA.
Amenzile încasate ar fi doar problema lui şi a postului care îl promovează dacă printre atacurile sale foarte oarbe nu s-ar număra şi cele la adresa unor femei cunoscute. Banciu şi-a făcut un obicei din a lansa atacuri fără manajamente, unele chiar grobiene, în numele aşa-zisului pamflet şi a unei superiorităţi care trădează probleme serioase de ordin interior. Dacă ne-am obişnuit că în România câştigă cine are gura mai mare şi urlă mai tare, se pare că va trebui să ne obişnuim şi cu ideea că e în regulă să faci în fel şi chip o femeie care nu se poate apăra.
Asta înseamnă să fii bărbat de succes!

Ultima victimă a lui Radu Banciu este Carmen Iohannis. La finalul emisiunii sale, "Lumea lui Banciu", realizatorul TV a trecut în revistă cele mai importante titluri din presă şi s-a oprit la ziarul Naţional, care a publicat o fotografie cu preşedintele şi soţia sa, relatează Click!. "Superbă prima pagină. Vă pupă Klaus! Cică se pregăteşte cuplul prezidenţial să asiste la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Rio. El i-ar fi promis stafiditei (n.r. Carmen Iohannis) pe vremea când erau la Sibiu că dacă va ajunge preşedinte o va duce la olimpiadă din bani publici şi acum Administraţia Prezidenţială încearcă să camufleze cumva, să ne păcălească de faptul că ei au turneu oficial în America de Sud exact în perioada olimpiadei.
Păi, dacă nu merge la Rio, merge la Machu Picchu, nu-i tot aia?",
a spus Banciu, citând un ziarist sibian.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Iunie 2016
 

Comentarii (33)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ionut Cojocarasu pe 23 Iul 2016, 23:00
    Respect Banciu

    Toti de aici care aduc vorbe urate despre Banciu..., va sfatuiesc sa va uitati in continuare la WOWBIZ, MARUTA, CAPATOS, MIREASA PT FIUL MEU, INSULA IUBIRII...etc! Mircea Badea e cel mai maaaaare mascarici de la tv si a sarutat non stop funduri multe fiind platit de Dan Voiculescu! Cum v-ar spune Banciu tuturor:SUNTETI NISTE PROSTI CARE STAU TOATA ZIUA PE FACEBOOK SI CAND GASESC OCAZIA SA VADA UN TITLU ISI DAU CA IDIOTII PARERI...:)))

    0
    0

  • taraxacus pe 4 Iun 2016, 10:20
    Paine si circ

    Banciu, un complexat , fara discutie, probabil din cauza stilului sau grobian. Cand acest nimeni (o sula cu urechi) il jigneste gosolan pe Ponta, pe Nastase (ca nivel de inteligenta, pregatire si cultura, el nici nu se poate compara cu degetul mic de la piciorul stang al lui Nastase - se lauda ca stie franceza, pai Adrian Nastase are doctoratul in drept international facut in Franta), Crin Antonescu (Cacarau) etc. nimeni nu se scandalizeaza, tacere, le place sa auda porcariile astea... S-a legat de "prima doamna" care de fapt nu are nicio treaba dar se baga si ea in seama si ar trebui sa isi asume faptul ca daca te afisezi in public te vede toata lumea si nu toata lumea este dispusa sa te suporte mai ales ca noi, contribuabilii vedem cum ne sunt risipiti banii pt plimbarile ei... Da cand s-a legat de stafidita, toti pupincuristii s-au aratat revoltati, pai nu va suparati, postaci pupincuristi, nu sunteti cu nimic mai presus de acest semidoct care arata ca un penis cu urechi. Ce este surprinzator este audienta enorm de mare a acestei emisiuni deci publicul care casca gura la un scarbos care debiteaza prostii la adresa unor persoae cunoscute este foarte numeros din pacate asta spune multe.

    1
    3

  • nicolae pe 4 Iun 2016, 08:42
    banciu versus servicii

    Postacii serviciilor generos platite de lalaul prezidential au sarit ca arse la adresa ,,‘telectualului‘‘ Banciu pt. ca vezi doamne i-au atacat pupila cu ifose de prima doamna ,,care nu se exista‘‘! Ce n-au inteles beneficiarii diplomelor cumparate,fudule de calitatea conferita de hirtiile cu pricina este faptul ca omului nu-i poti cenzura dreptul la a avea propia opinie in legatura cu orice.8ECC

    2
    1

  • eu eu pe 4 Iun 2016, 03:32
    ...

    pai te compari tu mai infectie cu personajele despre care vorbesti in emisiunea aia jegoasa..?

    1
    2

  • eu eu pe 4 Iun 2016, 03:29
    un gibon

    gunoiul asta spune orice pt audienta..! un jegos care-l imita pe badea.. mia demult intreba ironic: "cine dracu e si halep asta..?" pai baa, aia chiar munceste, sa faci tu emisiuni pe seama ei

    2
    2

  • Gabi pe 3 Iun 2016, 19:43
    Observ

    Observ cu mahnire ca, aici, multi se inghesuie sa-i dea dreptate acestui personaj pe nume Banciu. Ca sotia presedintelui e stafidita cu adevarat, ca nu stiu ce jurnalist sibian a spus asta de fapt si ca Banciu doar preia etc. Oameni buni, la varsta ei, o femeie nu mai poate sa arate chiar ca si Mila Kunis! Dar si daca nu arata bine, e o lipsa de cavalerism sa critici aspectul unei femei. Nu conteaza ca este sotia presedintelui sau ca e o vanzatoare la Profi, pur si simplu nu se face asa ceva! E la fel de elementar ca si gestul de a deschide usa unei femei sau de a-i ceda locul in autobuz. E chiar injositor ca frustrarile pe care le are vis-a-vis de pozitia lui Johannis se rasfrang asupra sotiei acestuia.

    2
    2

  • observator pe 3 Iun 2016, 17:40
    Prima ?!!

    Mai oameni buni , arivistii astia si-au spus in sinea lor ca a dat norocul peste ei . Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul , asa-i ? Da, da pe banii nostri ... Dar , deh , i-am votat.

    3
    2

  • Stick pe 3 Iun 2016, 13:26
    Televiziune dupa tipic romanesc...

    Jigniri, vorbe deocheate, mizerabilitati, mistocarii = iata tabloul pe care CNA l-a incurajat si il incurajeaza...Ca doar e LIBERTATE, nu-ai asa ? Fiecare poate spune ce vrea... INSA NU LA TV si daca e FORMMATOR DE OPINIE, mai CNA-ule ! Pai amenda pe care o dai inseamna ca nu-si produce efectul ( faci precum faimoasa DSVSA care confisca escrocilor din piete marfa stricata, practic facandu-le acestora un ...bine, nu un rau !!!) . Ia pune mata mai CNA o amenda de 10 ( nu zic 100 ) ori mai mare si vezi ce rezultate ai ...!!! Sau se opun membrii dumitale care sunt in majoritate (tot) ziaristi si care spera la o revenire pe sticla cand le expira mandatul...

    3
    3

  • Calin Manta pe 3 Iun 2016, 12:34
    Banciu /Prima doamna

    Prima doamna, e o femeie scumpa si draguta cu mult bun simt iar tu banciule esti un mirlan de cea mai joasa speta !

    4
    5

  • calin manta pe 3 Iun 2016, 12:33
    Radu Banciu/ Prima doamna

    Banciule in nemarginita ta "intelighenta" aui uitat lucrurile de baza..Prima doamna inseamna Prima doamna...si nu e cazul sa ejectezi tot rahatul din tine..Ai un minim respect ca mai mult e clar ca n am de la cine ! Prima doamna nu trebuie sa fie Top Model, grasa sau slaba....Ar fi trebuit sa alegem ceva pormn star de la XXX ,cu tite mari ?? N ai pic de decenta si bun simt..nu sesizez mare diferenta fata de Radu Badea, Robert Turcescu si alte jeguri da Ferentari..

    6
    4

  • sergiu pe 3 Iun 2016, 12:07
    Din pacate...

    1. "prima doamna" numai asa nu este: "Carmen Iohannis este în general o prezenţă discretă în viaţa publică" 2. dl. Banciu a citat termenul "stafidita" din articolul unui ziarist din Sibiu - nu prea pare a fi un "atac la persoana" 3. articolul dumneavoastra continua "apoteotic": (...)"dar trebuie să menţionăm că, la 56 de ani pe care îi va împlini în această toamnă, soţia preşedintelui este foarte activă, continuă să predea engleza şi recent a alergat 5 kilometri la semimaratonul de la Sibiu."... pai, stimata "prima doamna", la aceasta varsta (deocamdata 55 de ani) , ce ar fi trebuit sa faca in urma "evenimentului" de a fi "devenit prima doamna", sa iasa la pensie inainte de termen?; cat despre alergat... nu ne opreste nimeni sa o facem, fiecare dintre noi,insa in momentul in care "ti s-a intamplat sa ajungi prima doamna" o astfel de participare la "semimaratonul de la Sibiu" nu se inscrie in nici un caz in: "Carmen Iohannis este în general o prezenţă discretă în viaţa publică"; 4. ma repet,din pacate, comportamentul "cuplului prezidential" (impreuna sau individual/separat) de cateva ori (pentru a nu spune "multe") lasa de dorit (incepand cu o vestimentatie "draguta" dar "nepotrivita" continuand cu gesturi "tafnoase"/pardesie aruncate si terminand cu tot felul de "excese". 5. citat din cartea domnului Klaus Werner Iohannis, Primul Pas, pagina 67: "Inca din aprilie 2014, am fost intrebat de jurnalisti ce as face daca as pierde procesul cu ANI; am raspuns ca as ramane un simplu politician neamt din Romania si ca voi gasi cu certitudine o solutie nemteasca si pentru acea situatie, sperand,in acelasi timp, sa nu se ajunga acolo."... asadar, domnul Presedinte al Romaniei considera ca dumnealui este "un politician neamt din Romania", nu un politician roman! 6. din nou ma repet: din pacate! aparitiile "adolescentine" ale "primei doamne" ar putea sa fie "tonice", insa de cele mai multe ori pot fi catalogate ca "nefericite";, desi ar putea fi considerata ca atragatoare (la varsta de aproape 56 de ani), in "pozitia de prima doamna" unii "specialisti in protocol" ar putea sa intervina putin si sa-i impartaseasca din "tainele protocolului", atat dumneaei cat si domnului presedinte. 7.cat despre interventiile si comentariile domnilor Banciu, Badea si ale altora... sunt opiniile dumnealor, opinii pentru care "raspund"; 8. cand cineva ajunge "persoana publica" trebuie sa inteleaga ca va avea si "admiratori" si "critici"!

    8
    5

  • BauBau pe 3 Iun 2016, 10:51
    Banciu

    Asta se prosteste tot mai mult, pe zi ce trece.......Boul crede ca(e taur), nimeni ne se poate ridica la nivelul lui...Atotstiutorul,perfectul, desteptul,curajosul,multilateralul..........scarba dracului!!!!!!!!

    10
    8

  • Kriss pe 3 Iun 2016, 10:04
    Radu,atac grobian

    Mai Dane apuca-te de altceva ,lasa scrisul ca nu este pentru tine,ce crezi ca toti astia care dau in Banciu si iti tin isonul sunt DESTEPTI,sa fim seriosi,mai bine mergeti la MUNCA ADEVARATA ,daca stiti ce o fi aia.

    9
    8

  • Horatiu pe 3 Iun 2016, 10:01
    pentru Emilia

    Emilia...! In tarile civilizate oamenii fac puscarie pentru pareri? De orice fel ar fi ele? Sau ai vrut sa zici daca mai era comunism... Si daca eram intradevar si noi civilizati cineva facea puscarie pentru pierderea tragica a lui Ionut, devorat de caini. Hai Emilia bolsevica poate ne ajuta cel de sus si iti pica netu 30 de ani . Pana atunci te uitam. Si apropo, cea mai josnica specie de animal cunoscuta este comunistu'.

    7
    3

  • Ilile MOROMETE pe 3 Iun 2016, 08:23
    Dane....du-te ma la scoala ca te bate ma-ta....

    hai că te bagi și tu în seamă.... Tu Dane, te consideri ziarist? Nici la genunchii lui Banciu nu ajungi. Uita-te la emisiune și spune adevarul...Banciu a citit opinia unui ziarist sibian ( care are mare dreptate cu stafidita aia). In rest că prostul școlii se plimbă prin lume cu nevasta pe banii noștrii nu mei mira pe nimeni.

    17
    2

  • Ren pe 3 Iun 2016, 08:19
    hmmm..

    trebuie sa privim mai atent respectiva doamna..

    13
    4

  • GERULA pe 3 Iun 2016, 07:35
    DEMOCRATIE ROMANEASCA

    RESPECT! IN CE TARA TRAIM? Avem exact ce suntem si ce dorim sa fim. Unde nu e nici Dumnezeu nu cere. Silviu Brucan spunea ceva de 20 de ani ca e necesar ca timp sa treaca sa fim mai civilizati, au trecut 26 SI ????? ROMANTIC.

    9
    3

  • mm pe 3 Iun 2016, 07:12
    Banciu

    Banciu un nesimtit

    11
    13

  • Propaganda pe 3 Iun 2016, 05:18
    Ce ?

    Unde e atacul grobian ? Cred ca imi scapa ceva.... "stafidita" e atac grobian ? Apropo, aveti un site de rahat. Coduri la postarea unui comentariu ? :)))))))

    16
    3

  • Nik pe 3 Iun 2016, 01:49
    Comentator sportiv

    Spre deosebire de cei ce scriu pe-aici despre Banciu..''nulitate'' tin sa le reamintesc ca el a fost probabil singurul gazetar sportiv care pe vremuri nu se inghesuia gratuit prin avioane spre stadioane straine ca ceilalti.Refuza constant.El e un tip ce pur si simplu su inghite prostii,smecherii de doi bani,orgoliosii (pe banii nostri) din politica,lingaii..(gen Badea care e ''Daddy's puppy'').Aproape nimic din ceea ce spune nu poate sa fie contestat cu argumente valabile.I-a invitat la el in emisiune pe oricare dintre candidatii la primaria capitalei dar....cine are curajul?E tara asta plina de analfabeti orgoliosi si se vede ca celor ce nu le convine spusele lui...nu au CONTRAARGUMENTE,ci doar invective gen ''e ca si Badea''...(Badea chiar e o nulitate si un monument de orgoliu de ins prost crescut si repede lingator de dosuri ce-l platesc gras...Apropo,CNA-ul e o jignire totala la adresa tuturor.Adica la emisiunile de dimineata de la Radio ZU (tot Daddy's business),se aduc inclusiv jigniri rasiste iar CNA-ul tace...Ca doamna Iohannis e doar o poza-n rama este un adevar.Dar...ca jucatorii de fotbal din Congo sunt urangutani...oare ce este? Uite un exemplu de total retardat mai sus,la ''AVIND IN'' : ''Si ea, si Banciu, 2 lepre, nu e nevoie sa elaborez, cine are un neuron in plus stie despre ce vorbesc. Furtuna intr-un pahar cu apa, hai sa creem subiecte!''....Ei ei ei.....a contra-argumentat retardatul asta cu ceva? Zero,niet! In schimb vorbeste de ''cine are un neuron in plus...'' Dumnezeule cati analfabeti au ajuns sa-si dea cu parerea (platita,evident,ca postac nenorocit)....

    20
    4

  • anonimul venetian pe 3 Iun 2016, 00:46
    precizare

    Cine a urmarit emisiunea stie cu precizie ca dl Banciu a citat un jurnalist sibian care a comis acea caracterizare...asadar invectiva nu ii apartine lui Banciu...Dincolo de dl Banciu exista insa o problema reala: Dna Johannis are o ocazie unica de a demonstra cu totul altceva: implicare in campanii umanitare, implicare in sustinerea educatiei pre-universitare, accent pe actiuni specifice femeilor din tara asta si asa subreprezentate in orice structura de decizie sau puse in situatii discriminatorii....Din pacate inafara de turismul (de stat) nu se vede mai nimic...

    22
    8

  • Elena pe 3 Iun 2016, 00:40
    Adevarurile lui Banciu!!!

    In loc sa fiti atenti la adevarurile pe care le spune, cautati tot felul de maruntisuri si faceti mare caz... Da, presedintele se plimba cu consoarta la Rio pe banii NOSTRI !!! CE NU INTELEGETI? Iar faptul ca a sa consoarta este o femeie urata , dar deh, fiica de cojocar, este un adevar.

    17
    9

  • Daniel pe 3 Iun 2016, 00:20
    Sunteți niște inapți cu toții in afară de R. Banciu

    Dar voi cine sunteți să puneți la îndoială afirmațiile panfletare ale lui Radu Banciu ?! Măcar dacă ați fi la unghia mică a lui ca să puteți contraargumenta afirmațiile lui !

    11
    11

  • alea pe 3 Iun 2016, 00:18
    :-))

    urat spus, dar adevarat

    14
    4

  • Tuşnea Ion pe 3 Iun 2016, 00:12
    Banciu

    Tot mai mulţi români îl trec pa Banciu la... ignor. E jenant nivelul de educaţie la care ne invită nesimţitul ăsta. Neruşinat de-a dreptul. De fapt, e un frustrat şi atât. Banciu - prostie gulaş cu răutate.

    8
    14

  • angela pe 2 Iun 2016, 23:49
    Radu Banciu, atac grobian

    IN COSTITUTIA ROMANIEI NU EXISTA FUNCTIA DE " PRIMA DOAMNA " O "doamna si un domn " NU se ocupa cu adoptiile ( vinzarea ) de copii O fi Baniciu prost crescut dar nici cu massmedia nu imi este rusine = manipuleaza "multimea " caci vorba ceea "prosti da multi "

    22
    6

  • unde e bunulsimt? pe 2 Iun 2016, 23:41
    in fo(u)nd...

    WHO the fuck is rrradu banciu ???!!

    6
    17

  • unde e bunulsimt? pe 2 Iun 2016, 23:37
    prin definitie...

    asta e grobian prin definitie

    7
    11

  • Gabi pe 2 Iun 2016, 23:33
    Vai de noi...

    Atat timp cat va exista cerere, se vor gasi si astfel de indivizi, lipsiti de orice valoare sau de orice valori morale, care sa jigneasca la rand, pe oricine. Daca romanul s-ar autoeduca, daca i-ar refuza audienta lui Banciu de care, cu mana pe inima, spun ca n-am auzit niciodata, s-ar stinge ca si chibritul dupa ce aprinzi o tigara... Si s-ar duce la munca adevarata!

    6
    16

  • sever pe 2 Iun 2016, 23:08
    un marlan...

    nu stiu cine se mai uita la rahatul lui de emisiune. e echivalentul lui mircea badea.

    7
    19

  • Emilia pe 2 Iun 2016, 22:55
    Mitocania nu salveaza Romania

    Daca tara noastra era civilizata si televiziunile aidoma, mitocanul asta care face audienta improscand invective, era demult in inchisoare, de pe vremea cand incita la violenta impotriva animalelor, el fiind mai salbatic si mai josnic decat orice specie de animal cunoscuta.

    9
    22

  • Luiza pe 2 Iun 2016, 22:44
    Salon de cosmetica

    Ar fi frumos sa mearga la salonul de infrumusetare, cu ocazia asta mai ajuta si ea niste cosmeticiene amarate si isi rezolva si ea tenul, sa fie proaspat, hidratat si ma rog cu ce tratamente se aplica.

    10
    6

  • xyz pe 2 Iun 2016, 11:50
    AVIND IN

    Si ea, si Banciu, 2 lepre, nu e nevoie sa elaborez, cine are un neuron in plus stie despre ce vorbesc. Furtuna intr-un pahar cu apa, hai sa creem subiecte!

    9
    14

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod