5 reguli de slăbit rapid care dau rezultate de fiecare dată


Chiar dacă te-ai săturat deja de o mulţime de diete, încearcă să ţii cont doar de aceste reguli de slăbit rapid care nu dau greş niciodată.
Există o mulţime de reguli de slăbit şi diete, însă nu merită să îţi complici existenţa cu ele, deoarece la un moment dat se presupune că încetezi să le urmezi cu stricteţe şi atunci kilogramele revin la loc. De ce să nu încerci mai degrabă să faci mici schimbări în regimul tău alimentar pe care în timp nu le vei resimţi ca o frustrare, astfel încât să fii nevoită să renunţi la ele. Câteva reguli de slăbit rapid vor funcţiona absolut de fiecare dată şi te vor ajuta să arzi mai repede grăsimile. Însă, aceste reguli sunt simple, nu îţi dau mari bătăi de cap şi pot să fie urmate cu uşurinţă toată viaţa.

Tocmai aceste schimbări mici pe care le faci în dietă şi pe care le menţii fără probleme toată viaţa sunt cele care te ajută atât să slăbeşti, cât şi să te menţii la greutatea corporală dorită.

Iată cât de simplu poate să fie dacă urmezi aceste reguli de slăbit:1. Bea apă dacă vrei să slăbeşti!

Da, ştiu că poate să fie o bătaie de cap, însă nu şi după ce faci din acest lucru un obicei şi te asiguri că îl respecţi zilnic. Până când nu-l încerci nu crezi că apa poate să facă minuni, însă ea elimină toxinele din corp, menţinând corpul la temperatura potrivită şi hidratându-l constant. Atunci când corpul este deshidratat, arderea grăsimilor este mai lentă, acesta fiind un motiv suficient de puternic pentru a te motiva să incluzi acest obicei în ritualul tău zilnic.
Cele mai potrivite momente din zi când trebuie să consumi apă sunt:
  • dimineaţa, imediat după trezire. Este indicat să bei un pahar mare cu apă călduţă;
  • înainte de mesele principale. Este recomandat să bei apă de la temperatura camerei;
  • înainte cu o jumătate de oră de antrenamente, câte o gură de apă din 15 în 15 minute în timp ce te antrenezi şi un pahar mare de apă după ce ai terminat exerciţiile;
  • când ai toate poftele culinare din lume. Bea un pahar cu apă înainte de a ceda tentaţiilor care îţi pun în pericol silueta. De multe ori se întâmplă ca organismul să fie deshidratat, iar acest lucru te poate ajuta să rezişti mai uşor în faţa ispitelor culinare;
  • când simţi senzaţia de sete;
  • înainte de culcare.
    Bea un pahar cu apă înainte de a merge la somn!


2. Mai puţini carbohidraţi!

O dietă care cuprinde mai puţin carbohidraţi te va ajuta să arzi mai repede grăsimile. Nu trebuie să renunţi de tot la ei, ci doar să consumi o singură porţie pe zi şi să alegi corect acei carbohidraţi care au un indice glicemic mic şi mediu, cum ar fi: ovăzul, fructele, pastele integrale, orezul integral şi pâinea integrală. Atâta vreme cât vei consuma o singură porţie pe zi (o jumătate de cană), nu trebuie să-ţi faci probleme!

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod
;