5 reguli de slăbit rapid care dau rezultate de fiecare dată



3. Proteinele sunt esenţiale

Fiecare masă principală şi gustare trebuie să conţină şi proteine (fără să exagerezi cu cantităţile), pe lângă grăsimi sănătoase şi carbohidraţi complecşi. Proteinele te ajută să arzi mai uşor grăsimile, de aceea asigură-te că incluzi în meniul tău: quinoa, ouăle, peşte (macrou, sardine, somon, ton), piept de curcan sau pui, carne roşie slabă şi lactate (brânzică de casă, urdă, ricotta şi iaurt).


4. Grăsimile sănătoase nu trebuie să lipsească din meniul tău

Chiar dacă sună ciudat, trebuie să ştii că organismul are nevoie de grăsimi bune ca să producă hormonii care favorizează arderea grăsimilor. Prin urmare, excluderea completă a grăsimilor din dietă nu este o soluţie ca să slăbeşti mai repede.
Ceea ce trebuie să faci tu este să înlocuieşti grăsimile saturate (care se găsesc în toate produsele de origine animală) cu cele sănătoase: ulei de măsline/rapiţă presat la rece, avocado, ton, somon, sardine, nuci, migdale şi alune de pădure. De asemenea, chiar dacă ele conţin şi grăsimi saturate, există alimente pe care este recomandat să le consumi, însă în cantităţi mai mici. În această categorie intră ouăle, untul de arahide, carnea, lactatele şi uleiul de cocos.



5. Antrenament cardio

Dacă ai un metabolism lent, antrenamentele cardio efectuate de mai multe ori pe săptămână te vor ajuta să arzi foarte multe grăsimi şi să slăbeşti rapid. Importanţa mişcării fizice o cunoaştem cu toţii, însă este esenţial ca antrenamentele să fie efectuate cu regularitate şi pe termen lung ca să obţii rezultatele dorite.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod