Victoria Beckham, aşa cum n-ai mai văzut-o: Vedeta râde cu gura până la urechi

Vedeta renumită pentru atitudinea sobră pe care o afişează şi pentru faptul că nu zâmbeşte niciodată în public a râs de s-a prăpădit într-o emisiune TV.

Victoria Beckham nu râde niciodată în public. Nici măcar nu zâmbeşte. Are mereu aceeaşi mimică rece şi îndrăzneaţă pe chip şi preferă să se aşeze doar cu partea stângă a corpului spre obiectivul foto, ascunzându-şi braţul drept.

Ei bine, imaginea pe care Victoria Beckham şi-a construit-o după ce a renunţat la cariera muzicală nu o reprezintă cu adevărat. Este doar o mască, o formă de a-şi consacra numele şi de a-şi afirma identitatea pe o piaţă saturată de celebrităţi.

Dovada clară este apariţia sa în emisiunea "The Late Late Show", unde nu s-a putut stăpâni şi a râs cu gura până la urechi.

Gazda show-ului, celebrul James Corden (38 de ani), a reuşit ceea ce puţini credeau că e posibil, descoperind latura veselă a Victoriei. Designerul în vârstă de 42 de ani s-a distrat pe cinste în emisiunea TV la care au mai participat actriţele Jessica Chastain şi Lisa Kudrow, având parte de mai multe surprize.

Cele trei invitate au luat parte la un joc amuzant cu James Corden.
Ele au fost puse să stea foarte aproape de un geam în care James trăgea cu fructe şi legume aruncate dintr-un tun, testându-le reacţiile. Prima care s-a supus acestui test a fost Victoria. James i-a spus că o să tragă cu o roşie spre ea şi a întrebat-o dacă are emoţii. "Clar. Mi-e teamă de roşii", a recunoscut ea.

Soţia lui David Beckham a suportat cu emoţii momentul impactului roşiei cu geamul, când tomata a explodat literalmente. Apoi, când realizatorul emisiunii a lăsat tunul şi se pregătea să-şi ia locul în studio, Jessica şi Victoria au tras cu tunul când acesta se afla în spatele geamului, luându-l prin surprindere.
Victoria s-a distrat bine pe seama reacţiei lui Corden.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod