12 metode care te scapă de 100 de calorii pe zi

Micile obiceiuri sănătoase pot avea un impact uriaş asupra siluetei cât şi stării tale generale.
Micile obiceiuri sănătoase pot avea un impact uriaş asupra siluetei cât şi asupra stării tale generale. Dacă reuşeşti să scapi de cel puţin 100 de calorii zilnic, vei pierde aproximativ 15 kilograme pe an. Află modalităţi simple dar foarte eficiente care te ajută să te păstrezi în formă.

1. Atenţie la băuturi!

Renunţă la băuturile dulci în favoarea apei. Ceaiurile îndulcite, băuturile carbogazoase, energizantele cât şi alcoolul pot fi foarte periculoase pentru silueta ta.

2. Redu porţiile.
 

Este cea mai eficientă metodă de a consuma mai puţine calorii. În loc să-ţi încarci farfuria, încearcă să fii mai "zgârcită".  

3. Spune "Nu" mai des.

Renunţă la brânza din sandwich, de exemplu, sau la maioneză. Micile schimbări pot avea efecte semnificative.

4. Ieşi la plimbare.

Profită de vremea frumoasă când ai ocazia şi dă o tură de parc cu bicicleta. 30 de minute de plimbare cu bicicleta şi vei reuşi să scapi de mai mult de 100 de calorii.

5. Hai la piscină.

Chiar dacă vara a trecut, asta nu înseamnă că nu poţi merge la înot. Doar 10 minute de înot te ajută să alungi 100 de calorii.
 

6. Optează pentru carnea slabă.

Înainte de a trece la pregătirea cărnii, elimină toată grăsimea vizibilă. Cea mai slabă carne este cea de pui sau de curcan.
 

7. Dansează pentru o siluetă armonioasă.

E weekend? Hai în club. Este săptămână de muncă? Nu-i nimic. Porneşte muzica şi hai la dans. 25 de minute de dans şi problema e rezolvată. Dacă te simţi energică, 15 minute de dans vioi şi cele 100 de calorii s-au dus.

8. Elimină făinoasele.

Dacă vei elimina făinoasele albe din dieta ta (pâine, spaghete) vei reuşi să slăbeşti mai uşor, având în vedere că acestea conţin carbohidraţii simpli, principalii factori care duc la apariţia "colăceilor".

9. Ieşi la joacă!

Ia-ţi copiii sau câinele şi hai la joacă în parc. Nu numai că te vei binedispune dar vei scăpa şi de kilograme.
Optează pentru un joc care să presupună şi alergări şi în maxim 25 de minute vei scăpa de 100 de calorii.

10. Metoda de gătit.

Renunţă la pregătirea alimentelor prin prăjire şi optează pentru preparatele sote, la grătar, coapte sau fierte.

11. Îţi place să ieşi cu rolele?

Foarte bine. 20 de minute de plimbare şi ai scapat de afurisitele de 100 de calorii.

12. Alege scările...

Şi renunţă definitiv la lift. Face parte dintre cele mai bune sfaturi pentru sănătatea ta. Nu numai că rezultatele se vor vedea în scurt timp pe silueta ta, dar schimbările se vor şi simţi.
 

Comentariile 251-300 din 327

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dana pe 8 Ian 2011, 15:59
    e ok

    E ok interactivul, da rezultate.

    0
    0

  • crazzy pe 8 Ian 2011, 09:58
    buna ziua

    folosesc interactiv de aproape 2 saptamani si am rezultate bune,mananc si dietetic ,aseara am dat-o in bara am mancat salata beof,tiramisu,3sarmalute,dar de astazi nu mai pun gura pe asa ceva,gata. Aveam 73kg iar acum am 68kg. In urma cu saptamana am vb cu o prietena farmacista si spunea ca compozitia interactivului este foarte bine gandita,mi-a explicat ea in termeni medicali toate alea dar pe mine ma intereseaza ce zice cantarul.

    0
    0

  • Ana pe 6 Ian 2011, 12:36
    interactiv

    eu am inceput marti si pana martea viitoare nu am de gand sa ma urc pe cantar,nu vreau sa fac vreo obsesie din asta. oricum,va tin la curent

    0
    0

  • Marissa pe 5 Ian 2011, 23:05
    interactiv slim

    este ff bun,am slabit 6 kg cu interactiv slim in 3 saptamani,tot asa nu am mancat seara in rest am mancat normal cum mancam si inainte sa le iau. succes

    0
    0

  • Gabriela pe 5 Ian 2011, 23:04
    buna

    buna...si eu iau interactiv de 2 zile si sper sa am rezultate cat mai rapid.

    0
    0

  • Ana pe 5 Ian 2011, 19:21
    interactiv slim

    ieri am inceput sa iau interactiv slim,beau multa apa si gata cu mancarea dupa 6pm. acum,sa vedem rezultatele

    0
    0

  • criss pe 4 Ian 2011, 14:00
    buna

    Dintre toate produsele de slabit celebre si mai putin celebre ,interactivul slim a fost singurul care a dat rezultate la mine,am slabit cu el si eu si mama si vreau sa spun ca avem metabolisme diferite ,mama are 48ani,are un metabolism lenes,la mine este mult mai ok,doar ca nu am avut ambitie sa slabesc doar cu o dieta.Oricum ma bucur enorm ca exista niste pastile care sa dea rezultatele promise.

    0
    0

  • mary pe 29 Dec 2010, 16:44
    i slim

    ana draga imi pare rau pentru tine si nu numai...nu`mi [permit sa va jignesc pentru ca sunt o fata prea educata si prea scolita pentru voi...chestia este ca eu nu am postat decat pe acest site mesaje:)))) deci tu ma acuzi de ceva ce eu chiar nu am facut......adica nu am mai postat nimic pe alte forumuri...vad ca pe aici toata lumea slabeste.....de ce numai eu nu am slabit???? de ce??????deci eu sunt singura care minte si care nu a avut rezultate deci vad ca voi va scuzati si stii e o vorba cine se scuza se acuza....asa sunteti voi sau tu care postezi pe mai multe nickname`uri.V`AM MAI RUGAT O DATA SA`MI DATI SI MIE ADRESELE VOARTE DE EMAIL SAU DE CE VRETI VOI CA SA CORESPONDAM SA VAD CA INTR`ADEVAR SUNT MAI MULTE PERSOANE CARE POSTEAZA SI NU ESTE UNA SI ACEEASI..DECI NUMAI ASA PUTETI SA`MI DEMONSTRATI CA NU MINTITI.CA SUNTETI MAI MULTE PERSOANE...SI ASA MAI DEPARTE.....DAR STIU O SA VA SCUZATI SI O SA ZICETI CA DE CE SA`MI ARATATI MIE POZE SI SA`MI VORBITI DESPRE CUM ATI SLABIT NU`I ASA???:)))) SIGUR ASTA O SA FIE SCUZA.CONTINUATI SA MINTITI OAMENII CU NERUSINARE............SI ANA DRAGA ITI MAI ZIC INCA O DATA CA NU AM POSTAT DECAT PE FORUMUL ASTA ..POATE TU AI POSTAT PE MAI MULTE FORUMURI SI MINTI8 LUMEA ACELASI LUCRU.;) SI AM MAI ZIS NU AM NICIUN SCOP DE A COMERCIALIZA ALT PRODUS...AS FI DAT UN NUME DE MUT TIMP DACA ERA ASA,DAR NU ESTE ASA VREAU DOAR SA LE DESCHID BINE OCHII CELOR CARE VOR SA DEA BANII AIUREA....

    1
    0

  • gabi pe 21 Dec 2010, 23:01
    slabit

    buna dragelor!am folosit si eu acest produs si am reusit sa pierd cateva kg.mi-a fost recomandat de o amica care a avut rezultate .o sa mai continui cu inca o cutie dupa craciun ca acum am sa mananc porc si nu vreau sa lupt in zadar. spor cu slabitul

    0
    0

  • hally pe 21 Dec 2010, 21:59
    buna

    fetitza(mary) esti cam proasta si vorbesti aiurea,vreau sa imi arati unde am dat eu cate un comentariu diferit cu acelasi id.vad ca tot timpul cauti sa te certi cu cineva si spui numai minciuni.nu inteleg care este scopul tau!

    0
    1

  • ana pe 21 Dec 2010, 21:29
    interactiv slim

    si eu am probleme financiare,stiu ce inseamna,si totusi m-am riscat sa cumpar acest interactiv slim.nu imi pare rau ca l-am cumparat ,intr-adevar da rezultate,am slabit intr-o luna 7kg cu el si nu am bani deocamdata sa mai cumpar un tub de interactiv,caci mai am nevoie sa slabesc vreo 15kg.la primul salariu dupa sarbatori o sa-mi mai cumpar dar nu o inteleg pe domnisoara marry de ce minte in halul asta.am vazut ca posteaza mesaje tot timpul pe forumuri si spune la lume sa nu cumpere ca nu sunt bune.

    0
    0

  • mary pe 18 Dec 2010, 14:38
    ...

    deci cu acest comentariu s`a inceput inca un forum pe aceeasi data doar ca la ora 22 si 19 minute cu 2 minute mai devreme...este clar.nici nu mai are rost sa`mi bat capul .acum trageti si voi concluziile.

    0
    0

  • mary pe 18 Dec 2010, 14:36
    ...

    Bianca pe 9 Nov 2010, 22:22 buna Buna ziua,am reusit sa slabesc cele 16kg acumulate in timpul sarcinii intr-o luna si 2 saptamani .Am mancat sanatos si am luat un produs de slabit Interactiv slim,care zic eu ca m-a ajutat destul de mult.Mi s-a parut un produs original de prima oara cand l-am vazut,m-ai ales ca e facut de medicii canadieni.Conteaza enorm sa bei apa ,atunci cand vrei sa slabesti ,dar sa nu mananci sare ca altfel retii acea apa.Sunt mici secrete care te pot face supla. ia uitati acest comentariu

    0
    0

  • mary pe 18 Dec 2010, 14:32
    ...

    si dubios mai este ca aceasta sau acest hally da comenturi ca si cum ar fi o alta persoana dar cu acelasi nick.si pe mai multe forumuri la fel aceleasi comentarii

    0
    0

  • mary pe 18 Dec 2010, 14:31
    i slim

    cu siguranta miha ca este un produs fara rezultate si acesto comentatori sunt platiti sau sunt chiar comercianti ai sa te asiguri cand ai sa vezi ca nu slabesti...eu am incercat sa spun ca acest produs nu da rezultate dar toata lumea a crezut ca eu sunt comercianta altor produse...ceea ce nu este adevarat ca daca era asa faceam reclama la altele..eu am luat diferite tipuri de pastile de slabit si nu am avut rezultate cu niciun fel de pastile toate sunt vrajeli ca sa ia banii oamenilor si daca tine vrajeala de ce sa n`o faca in continuare.m`am uitat si eu pe mai multe forumuri si am vazut aceeasi persoana cu acelasi comentariu copiat virgulita cu virgulita punct cu punct .adica a dat un copy-paste si a dat commentul pe toate forumurile.dar noi oricum ne`am luat teapa si am dat banii ce mai conteaza .as putea sa fac reclama alimentatiei sanatoase sport apa multa ceaiuri atat dar nu la pastile nimic mai mult. VA VETI CONVINGE SI VOI IN INCERCARILE DISPERATE DE A SLABI CA ASTEA SUNT NISTE PROSTII CA SA NE IA BANII .DE BANII AIA POTI SA MANANCI 2 SAPTAMANI DIETETIC SI SA SLABESTI INTR`DEVAR 6 KG TE ASIGUR.AM INCERCAT PE PIELEA MEA SI A MERS.;) DAR NU ESTE AMBITIESA TIN PANA LA CAPAT. SUCCES IN CONTINUARE .

    1
    0

  • adriana pe 18 Dec 2010, 14:20
    dubiu

    nu stiu ce sa fac...sa iau sa nu iau...eu imi cresc copilul singura,fara nici un ajutor financiar de la tatal care a dat bir cu fugitii si pentru mine 110 ron inseamna mult..i-as da cu draga inima daca as sti ca au efect.. altfel...isi face mare pacat cel care sfatuieste sa fie cumparat acest produs ,daca nu are eficienta promisa...

    0
    0

  • bea pe 18 Dec 2010, 10:18
    sfat

    miha...ai avut vreun rezultat? te rog scrie-ne parerea ta

    0
    0

  • miha pe 17 Dec 2010, 13:23
    adevarat sau fals?

    Aaaa! Si inca o chestie. Aceleasi postari le gasesti pe "x" forumuri. Pur si simplu copiate si postate peste tot. E clar ca e reclama, e clar ca au postat favorabil doar cei ce vand produsul, cum de altfel sunt sigura ca 99% din cele ce au scris aici si au "slabit miraculos" 'X sprezece" kg sunt "fantome" platite de Interactiv Slim. Dar.... daca voi slabi si eu, va spun!!!

    0
    0

  • miha pe 17 Dec 2010, 13:06
    adevarat sau fals?

    Buna fetelor. Iau si eu interactiv slim de ieri, nu pot sa va dau nici un rezultat pana acum, e prea devreme. Ca si voi, am puricat toate forumurile pana m-am hotarat sa comand aceste pastile. curios, fata de alte produse de slabit, acesta este SINGURUL (in afara de Mery, bineinteles) care are doar recenzii favorabile, NIMENI nu zice nimic rau despre Interactiv Slim, TOATA lumea slabeste de la 6 kg in sus(adica asa cum ne-am dori cam toate, ca nu degeaba dam banii pe pastile !!!). O alta ciudatenie este data de la care apar comentariile despre Interactic Slim... daca va uitati pe forumuri, TOATE discutiile incep din noiembrie... cam ciudat, nu ??? O.K., am dat banii asta e, dar sunt din ce in ce mai convinsa ca itoate forumurile au fost generate de cei care vand produsul

    0
    0

  • Hally pe 7 Dec 2010, 20:33
    hello

    e foarte bun interactiv slim,eu slabesc cu el.

    0
    0

  • anemona pe 6 Dec 2010, 17:09
    buna

    bai eu am slabit 6kg cu interactiv l-am luat doar 2 saptamani ca am slabit exact cat am avut nevoie.

    0
    0

  • ramo pe 5 Dec 2010, 13:20
    ma declar multumita

    Am luat interactiv timp de 2 luni si am slabit 14kg .Dupa ce am slabit eu ,acum a inceput sa-l ia toata familia,vor sa slabeasca pana la craciun. Eu nu am slabit pt craciun eu am vrut sa slabesc pentru mine,ma simteam grea,oboseam repede si nu puteam sa-mi cumpar nimic din ceea ce imi placea.Cel mai mult imi doream sa ajung sa nu mai am grija chiar la tot ce mananc sa fiu si eu o data in viata un om normal.Oricum nu as mai manca ca inainte sa ma ingras nici daca mi-ai da bani.Mi-am dat seama ca kg in plus chiar sunt o boala te lupti tot timpul cu ele.Dupa cele 2 luni in care am luat interactiv si am slabit ,le-am mai luat 3 saptamani pentru mentinere.Va pup

    0
    0

  • Elena pe 4 Dec 2010, 19:47
    :)

    Mddaaa ala e comentariu la mishto de sub mine:) cata prostie:) probabil interactivul acesta slim are dusmani:)eu chiar iau pastilele astea si am pierdut 2 kg pana acum .

    0
    0

  • ale. pe 3 Dec 2010, 11:53
    super interactiv slim

    sunt foarte fericita am asteptat sa termin cutia de interactiv slim sa vad daca este asa cum se zice....am luat timp de o luna si ghiciti am slabit 16 kg....fara dieta fara nimic...am mancat ce am vrut eu chiar si shaworma .sunt foarte fericita...deci nu`mi vine sa cred am mancat si pizza absolut ce am vrut eu ...la 10 noaptea cand am avut chef...si tot am slabit mi se pare incredibil...dar adevarat....sunt ceamai fericita nu va puteti imagina...o sa mai iau pentru mentinere acum...app am slabit de la 80 la 64.arat senzational...sunt o superba acum...nu mai aveam speranta ca o sa slabesc vreodata ,dar interactiv slim mi`a reda speranta si increderea in mine.

    0
    0

  • BIANCA pe 2 Dec 2010, 22:19
    INTERACTIV

    IAU ACESTE PASTILE DE DOUA SAPTAMANI SI AM SLABIT 3,5KG ,NU TIN NICI UN FEL DE DIETA.NU AM SLABIT UN KG IN 48 DE ORE DAR SUNT MULTUMITA SA SLABESC SI ASA MAI LENT.IMPORTANT ESTE CA DA REZULTATE,IN CAZUL MEU. SEARA BUNA

    0
    0

  • crazy pe 2 Dec 2010, 22:08
    buna

    buna fetelor sa stiti ca eu am slabit 3 kg intr-o saptamana cu interactiv,va tin la curent pe parcurs.

    0
    0

  • m pe 2 Dec 2010, 11:53
    asta e un zambet:)

    incerc sa zambesc ce ai vrea sa arat :(( asa la titlu arat un zambet pur si simplu...sau rad de prostia pe care am facut`o cu pastilele astea.iuliana draga as vrea si eu poze cu tine inainte si dupa...sa imi demonstrezi ca ai slabit cu astea.... vad ca tu esti o frustrata probabil ca nu te cred...de ce te agiti asa??? eu nu te`am jignit imi pare rau pentru tine daca esti opersoana irationala si habar nu ai sa iti controlezi vocabularul...nu am intrat aici sa ma cert cu nimeni doar ca am luat pastilele astea si nu au avut rezultate...si eu pe cine trag la raspundere ca astia mint ca garanteaza -1 kg in 48 de ore????pe cine????si normal sunt foarte revoltata pentru ca mai costa si o gramada de bani si eu i`am dat....degeaba.daca eram comercianta altor produse fi sigura ca dadeam nume pana acum....un comerciant nu cred ca face asa ca mine este suparat si nu da niciun alt nume...vad ca esti tare frustrata ca nu te cred de asta probabil ai si abordat vocabularul asta de mahala.

    0
    0

  • alina pe 1 Dec 2010, 23:33
    ai probleme

    Buna seara! Iau produsul asta de 3 saptamani si am slabit 6kg ...nu sunt comerciant si ma feresc de acestia cat pot,nu pot sa cred ca iuliana sau mary sunt serioase,nu ele m-au influentat sa cumpar aceste pastile pentru ca nu cred ce se zice in stanga si in dreapta pe forumuri,pe internet.Nu am de unde sa stiu daca cel ce lauda produsul e cinstit sau daca cel ce face pe victima a acestui produs e intr-adevar consumator. Eu am slabit si slabesc cu interactiv ,fara sa tin regim daca tu mary nu ai slabit cu aceste pastile inseamna ca la tine nu functioneaza nu ca toata lumea minte si numai tu spui adevarul.Dovedeste-ne ca tu spui adevarul,oricum cred ca e posibil ca la unele persoane sa nu dea rezultate,nici la mine nu ma asteptam sincera sa fiu sa dea rezultate dar spre surprinderea mea slabesc cu el.

    0
    0

  • mary pe 1 Dec 2010, 20:50
    :)

    dati`mi si mie id`urile voarte de mess sau adresa de email sa vorbim mai detaliat...sa`mi dati si mie detalii despre ce mancati voi ...ca vad ca scrie toata lumea aici...eu va las adresa mea de mail ca sa va demonstrez ca eu nu sunt nicio [persoana comercianta de nimic...nu sunt ca voi adica.iuliana aia a intrat o data pe mess mi`a lasat un off si cred ca mi`a dat si ignore:))) dc??? paio va zic eu pentru ca nu e adevarat ce a zis si ca este o comercianta a acestui produs da...oar eu am fost o fraiera ca v`am crzut si am cumparat.sa`mi fie invatare de minte sa ma iau dupa toti de pe toate forumurile. adresa mea de mail este black_sweet_angel27@yahoo.com asta in cazul in care sunteti persoane care chiar ati crezut in rahaturile astera si au dat si rezultate. ;)

    0
    0

  • mary pe 1 Dec 2010, 20:30
    :)

    imi pare rau ca voi asta credeti despre mine. sunt doar dezamagita de inca un produs care promite ca o sa slabesti....am mai luat si altelke cum ar fi capsula de slabit reductil 10 mg si de la care am avut reactii foarte urate....si nu fac reclama la niciun alt produs...la mine asta nu a avut niciun rezultat adi daca zici ca ai redus total din ce mancai inainte4 scuza`ma si eu daca nu mai mananc dupa 6 seara si nu mai mananc paine dulciuri si toate cele slabesc garantat cel putin 5 kg pe luna doar ca nu am ambitie.anul trecut am slabit 10 kg i in 3 saptamani cu chestia asta nu mai mancam dupa 5 mancam fructe legume carnita fiarta si paine deloc...si sala 2 ore pe zi...si aratam minunat dar iar nu am avut ambitie....si nici rabdare sa tin pana la capat...kfc nu mananc pentru cine a zis.... mc nici atat pt ca nu am timp sa trec pe acolo.mananc ce apuc pe fuga . si ceea ce mi se pare dubios este ca eu nu am avut niciun rezultat dar in rest toata lumea are rezultate.....asta e culmea si nustiu care tot intra cu 1000 de nick`uri si imi da raspuns ..am impresia ca iuliana....intra de 10 ori cu 10 nick`uri...intra cu unul de la bun inceput.ca sa nu mai fi dubioasa.eu tot cred ca voi sunteti unul si acelasi...pt ca aici se lasa comenturi fara sa ai cont si potio sta o ora sa lasi 100 decomenturi cu 100 de nick`uri

    0
    0

  • mary-anne pe 30 Nov 2010, 11:29
    hello

    au inceput sa apara rezultate si la mine,am slabit 2kg.

    0
    0

  • sorina pe 29 Nov 2010, 22:33
    interactiv

    astazi mi-au sosit pastilele de maine o sa incep sa le iau.Va tin la curent

    0
    0

  • Daria pe 29 Nov 2010, 18:51
    buna

    Buna! Am terminat pastilele interactiv slim ,am minus 7 kg. M-au ajutat foarte mult recunosc!

    0
    0

  • adi pe 29 Nov 2010, 09:36
    12 metode care te scapă de 100 de calorii pe zi

    Buna, Dupa cum v-am zis inccerc sa va tin la curent cu rezultatele la mine in urma reducerii cantitatii de alimente la fiecare masa. Se pare ca dupa cantar incep sa apara rezultate. Dar trebuie sa te retii foarte mult si de la mancare fata de cum mancai inainte. Deocamdata astea sunt la mine semnele. Sunat curioasa daca inanite as fi incercat sa beau atat de multa apa si sa reduc din alimente nu as fi slabit la fel?

    0
    0

  • sonia pe 28 Nov 2010, 20:26
    buna

    Nu ma bag in discutiile voastre... Vreau sa va spun ca iau interactiv slim de o saptamana si am slabit 2 kg,pentru mine este ok,d ceva timp ma chinui sa slabesc,nici o dieta nu mai mergea,nu mai dadea rezultate.

    0
    0

  • Grigore pe 28 Nov 2010, 20:23
    :)

    Poate Mary mananca mult kfc:)

    0
    0

  • Monica pe 28 Nov 2010, 18:31
    eh

    hally eu m-am ferit sa ii raspund acelei mary,mi s-a parut de la inceput ca vorbeste aiurea si apropo si eu cand am primit pastilele si la mine scria pe plic numele firmei,adresa....asa ca sunt convinsa ca aceasta persoana mary nu ia interactiv slim ci doar incearca sa obtina ceva,cum ar fi publicitate negativa la concurenta. Nu avea cum sa nu slabeasca nici macar 1kg ,eu l-am luat o luna si am mancat exact cum mancat inainte si am slabit 8kg.in fine...

    0
    0

  • hally pe 28 Nov 2010, 18:14
    buna seara

    mary daca tu sustii ca eu mint si doar fac reclama la aceste pastile si eu cred ca tu esti un vanzator de alte pastile care vrea sa isi indeparteze concurenta.eu in 2 sapt am slabit 5kg cu interactiv,si nu ma intereseaza discutiile cu tot felul de oameni dubiosi care cauta cearta si zic numai minciuni. Rezultatele le discut doar cu cei care intr-adevar le administreaza.

    0
    0

  • gabriela pe 28 Nov 2010, 18:03
    minti

    minti foarte mult domnisoara,e clar ca nu ai aceste pastile si spui numai minciuni.eu am primit produsul in urma cu o sapt si scria adresa ,contul,numele firmei,tot...

    0
    0

  • m. pe 28 Nov 2010, 00:14
    :))

    si sunt si eu curioasa tare de ce astia nu au nicio adresa de corespondenta...nici pe plicul in care am primit pastilele nu era nicio adresa scria doar firma sau ceva de genul....am trimis un mesaj pe site`ul lor si am intrebt ceva si pauza....nimeni nu se ocupa de asta????mincinosi.toti sunteti comerciantii acestor rahaturi.

    0
    0

  • m. pe 28 Nov 2010, 00:10
    :)

    eu sunt foarte sigura ca toate aceste persoane care dau mesaje numai de bine ca pana acum vad ca nu s`a dat niciun mesaj negativ...sunt posibil mai multe persoane:))) care vor sa promoveze rezultate inexistene ale acestui produs fantoma.am desfacut o pastila din asta si contine intr`devar niste plante cred...care au un gust de condimente...dar sunt sigura ca acea cantitate mica nu are cum sa te slabeasca....si mai sunt foarte sigura ca e o vrajeala.clar.dar asta este inca o teapa...si cred ca tot nu ma invat minte...daca voi slabiti asa ca pe bana rulanta este imposibil sa nu slabesc si eu macar putin 500 de grame in 6 zile...mi se pare absurd...kiar deloc nu functioneaza?la mine????sau astea sunt adevaratele rezultate ale acestor chestii.?

    0
    0

  • FLUTURASH pe 27 Nov 2010, 22:40
    MMM

    EU LE-AM TERMINAT DE 2 ZILE ,NU LE MAI IAU SI PE PERIOADA DE MENTINERE ,DACA E SA MA INGRAS LE IAU IAR.

    0
    0

  • Claudia pe 27 Nov 2010, 22:27
    buna!

    Buna seara! Draga mary si eu iau interactiv slim si in 6 zile de cand il administrez am slabit 2kg. Daca la tine nu functioneaza asta nu inseamna ca eu sau alte persoane mintim ,nu avem ce face si dam aiurea asa comentarii.Chiar dau rezultate aceste pastile,in cazul meu.

    0
    0

  • mary pe 27 Nov 2010, 10:29
    :)

    chestia este ca am si redus din portiile de mancare si....nu a dat niciun rezultat....o fi din cauza ca urmeaza o perioada delicata a lunii si nu reactioneaza organismul la ele???

    0
    0

  • adi pe 27 Nov 2010, 09:52
    12 metode care te scapă de 100 de calorii pe zi

    De ieri am inceput sa reduc din mancare la fiecare masa. O sa va tin la curent cu rezultatele.

    0
    0

  • mary pe 26 Nov 2010, 22:07
    surprinzator

    :))) deci toate persoanele astea care au slabit clar este o singura peroana care se da mai multe ca sa promoveze rezultate inexistente ale acestui produs.trebie sa va zic ca am fost tare fraiera ca le`am cumparat:))) aceste pastile promit ceva ce nu va fi niciodata asa.nu am slabit niciun gram de cand le iau de 5 zile.de ce??? va zic eu pentru ca e O MARE TEAPA....ASA CUMPARATI IN CONTINUARE FACETI`LE LA ASTIA BURTICA MARE CU BANII VOSTRII PE NISTE PASTILE CARE NU AU REZULTATE.AM AJUNS LA CONCLUZIA CA DACA NU`MI PUN FERMOAR LA GURA SA FAC FOAMEA N`O SA SLABESC NICI CU MAMA INTERACTIVULUI SLIM. VRAJEALA TOATALA.CLAR.S`A MAI SI SACRIFICAT IUBITUL MEU SA`MI FACA PE PLAC SA MI LE CUMPERE :)))) CE PROSTIE.ABIA AUM INCEP SA COMENTEZE PE FORUMURI PERSOANE CU ADEVARATE REZULTATE EGALE CU ZERO.ZERO BANI IN BUZUNARUL NOSTRI CA II DAM PE TOATE PROSTIILE.MAI BINE DE BANII AIA MA DUCEAM LA NUTRITIONIST.E A TREIA OARA CAND FAC PROSTIA SA MA INCRED IN NISTE PASTILE DE SLABIT..SI IULIANA MI`A DAT UN ID ...A INTRAT MI`A LAAT UN OFFLINE IN CARE IMI ZICEA CAT DE FERICITA ESTE EA SI DE MULTUMITA CU PASTILELE ASTEA.SI NICI C`AM MAI VAZUT`O PE MESS DA...VRAJEALA SA NE IA BANII.PROSTEALA.

    0
    0

  • Daniela pe 26 Nov 2010, 21:51
    hello

    Poate mananci prea mult,incearca sa te echilibrezi un pic. La mine functioneaza,eu am slabit 5 kg pana acum,il iau de 2 saptamani.

    0
    0

  • adi pe 26 Nov 2010, 09:18
    interactiv slim

    Am aproape o saptamana de cand iau interactiv slim si nu am slabit nici macar 100 g. Apa beau 2 kg pe zi. Ce mancati voi in perioada asta, cat si la ce ore. Poate aici gresesc la alimentatie.

    0
    0

  • cristina pe 25 Nov 2010, 23:14
    good

    Eiii na....:) Mie nu imi este rau de la ele,ma simt foarte bine si am slabit deja 2 kg. Doar nu vrei sa iei pastilele dupa masa,ar fi culmea:)) Ce sa-ti faca rau pastilele astea ca sunt numai plante in compozitie.

    0
    0

  • mary pe 24 Nov 2010, 09:43
    :(

    mi`e rauuuu...sunt sigura ca de la pastilele astea.imi vine sa vars si ma doare capul tare si ma doare si stomacul.vi se pare ok ca pastilele astea sa se ia pe stomacul gol inainte de masa? poate ma trezesc naibii la spital de la ele....le maiiau doua zile si daca imi este tot rau renunt...

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 7 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod