Cum ii ajuta Fengshui pe antreprenori

Starea de "sanatate" a unei afaceri cu un sediu in care lucreaza un anumit numar de angajati se poate imbunatati prin aplicarea principiilor Fengshui.
Starea de "sanatate" a unei afaceri cu un sediu in care lucreaza un anumit numar de angajati se poate imbunatati prin aplicarea principiilor Fengshui.

Prin realizarea unei expertize Fengshui traditional se pot identifica acele zone care nu sunt propice activitatilor, care se pot apoi converti in locuri de depozitare sau in zone unde se pot plasa fisetele cu documente, copiatoarele, etc. In cazul in care aceste zone negative sunt totusi folosite, rezultatele pot da nastere unor costuri ascunse: concedii medicale, precum si productivitate minima din cauza durerilor de cap si a altor probleme de sanatate, exacerbarea unor trasaturi de personalitate neplacute (agresivitate prea mare), etc.


Un alt mod in care se pot folosi principiile Fengshui este ca angajatii cheie sa fie plasati cu fata catre cea mai buna directie (calculata in functie de anul nasterii). Pentru a realiza usor acest lucru, chiar si fara ajutor din partea unui consultant profesionist, revedeti articolele "Calcularea trigramei personale" si "Energia punctelor cardinale".

In cazul in care afacerea nu merge bine, indreptandu-se, in unele cazuri, chiar si spre faliment, este bine sa apelati la un consultant Fengshui pentru gasirea unui spatiu potrivit.
Folosind calcule verificate in timp, consultantul va poate recomanda o anumita cladire (care nu poate parea potrivita din perspectiva unei persoane care nu e familiarizata cu principiile Fengshui), iar apoi va poate ajuta sa plasati remediile cele mai eficiente pentru sporirea energiilor pozitive si contracararea celor negative.

Alte moduri in care puteti creste cifra de afaceri, precum si moralul si productivitatea angajatilor, sunt urmatoarele:
  • amplasati birourile astfel incat sa aiba vedere directa catre usa;
  • nu puneti birourile in dreptul usilor, pentru a feri angajatii de fluxul prea vijelios al energiei;
  • atunci cand este posibil, folositi lumina calda, in locul neoanelor;
  • creati un mediu de lucru care sa fie placut pentru toate cele cinci simturi.

Desi strategiile, un simt acut al afacerilor, scopuri clare si o echipa excelenta de management pot propulsa o companie (mare sau mica) pe piata afacerilor, din ce in ce mai multe firme folosesc Fengshui pentru a indeparta blocajele din drumul lor spre succes. Un mediu productiv si armonios va sprijini munca angajatilor si va da nastere unor venituri aditionale din partea unor clienti care se vor simti foarte bine in spatiul pe care l-ati creat folosind ideile Fengshui.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod