Oglinzile in fengshui

Oglinzile sunt foarte importante in fengshui, asa ca afla cum sa le folosesti in casa ta. Ele pot face multe, depinde de scopul in care le folosesti.
Oglinzile sunt foarte importante in fengshui, asa ca afla cum sa le folosesti in casa ta. Ele pot face multe, depinde de scopul in care le folosesti.

1. Pot indeparta
In casa ta poate exista un perete prea aproape sau in fata unei usi. Poti pune pe el o oglinda pentru "a-l indeparta" si pentru a da mai mult spatiu. Cand montezi oglinda, ai grija ca in ea sa-ti poti vedea capul in intregime.

2. Pot dubla lucrurile
Din moment ce focul reprezinta prosperitate, poti crea iluzia ca exista opt flacari in loc de patru.
Nu trebuie decat sa montezi o oglinda in apropierea unui foc pentru a reflecta flacarile. O oglinda mica este potrivita in aceasta situatie.

3. Pot impiedica
De exemplu, daca o camera este "in afara bagua", poti adauga o oglinda care sa inlocuiasca lipsa "gua". De obicei, este nevoie de o oglinda cu diametrul de 20 cm.

4. Pot devia
Daca ai niste vecini care nu-ti sunt tare dragi, poti indrepta oglinda catre casa lor. Daca ai o gradina in jurul casei si incerci sa-ti tii cat mai departe vecinii, atunci pune oglinda lipita de gardul tau, cu fata catre casa lor.
Daca nu poti face asta, atunci pozitioneaz-o pe un perete interior, cu fata catre casa lor.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • rica19 pe 3 Nov 2008, 12:54
    oglinzi paralele

    am citit ca nu se aseaza oglinzi paralele ,sunt remedii pentru acest lucru?

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod