Stick-uri USB cu forme originale

A trecut Valentine's Day. Fie ca i-ai luat un cadou, fie ca nu, trebui sa-i arati ca-l iubesti in fiecare zi, nu doar in 14 februarie. Asa ca, daca ai ratat ocazia de a-i face celui pe care-l iubesti...
A trecut Valentine's Day. Fie ca i-ai luat un cadou, fie ca nu, trebui sa-i arati ca-l iubesti in fiecare zi, nu doar in 14 februarie. Asa ca, daca ai ratat ocazia de a-i face celui pe care-l iubesti un cadou de Ziua Indragostitilor, nu e tarziu nici acum. Ba chiar gestul tau ar putea fi catalogat ca fiind original.

Astfel, iti recomandam un stick (memorie flash) USB in forma de sticla de bere. Are capacitate de stocare de 2 GB, pe care-i poti pune chiar tu un film siropos sau melodiile voastre preferate.

Daca alesului inimii tale nu ii place berea - desi este putin probabil, am intalnit foarte putini astfel de barbati -, poti opta pentru alte forme simpatice: ceasca de cafea pentru dependentul de cofeina, pantof sport sau minge de fotbal pentru impatimitul fotbalului, minge de baschet, aparat de fotografiat daca fotografia este pasiunea lui cea mai mare, pizza, hamburger, hot-dog sau chiar un stick in forma de gogoasa (poate iubitului tau ii plac filmele americane cu politisti care se hranesc exclusiv cu "donuts").

Orice forma ai alege, cel care va primi un astfel de cadou va fi foarte incantat.
Capacitatea de stocare de 2 GB este acum minimul acceptabil pentru o memorie flash. Asta deoarece au aparut stick-uri pe care poti stoca pana la 32 de GB, iar un stick de 256 sau 512 MB este deja depasit.

Pretul unui stick USB cu forma neobisnuita este de 100 de lei pe site-ul usbmania.ro (120 de lei pentru stick-urile in forma de pizza, hot-dog si hamburger), putin cam mare in comparatie cu pretul stick-urilor "clasice", cu forme cuminti. Dar un cadou atat de original merita un pret ceva mai piperat!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Viviana Vlad pe 8 Feb 2011, 10:19
    Stick memorie

    Cum as putea intra in posesia unui stick memorie USB Bere. Va multumesc.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod