Sony Ericsson a lansat XPERIA X1

Dotat cu un ecran WVGA TFT sensibil la atingere, XPERIA X1 este un telefon cu "de toate". Diagonala ecranului are 3 inch (7,62 centimetri), iar rezolutia este de 800 x 48 pixeli.
Dotat cu un ecran WVGA TFT sensibil la atingere, XPERIA X1 este un telefon cu "de toate". Diagonala ecranului are 3 inch (7,62 centimetri), iar rezolutia este de 800 x 48 pixeli. Are 65.536 de culori. Noul XPERIA ruleaza cu sistemul de operare Windows Mobile 6.0 imbunatatit.

Aparatul are dimensiunile de 110 x 53 x 16,7 mm si tastatura de tip slide, care il face usor de folosit, fara a-l transfora intr-un telefon de dimensiuni mari. Este dotat cu o camera foto de 3,2 MegaPixeli, cu autofocalizare.

Functiile de baza ale super-telefonului pot fi accesate printr-o simpla atingere a unei icoane de pe ecran, dar XPERIA X1 este dotat si cu o tastatura de tip QWERTY (adica tastatura cu care suntem obisnuiti de la desktop sau laptop), care face scrierea usoara si rapida, dar si un joystick ca alternativa la tastatura QWERTY si la ecranul sensibil la atingere.

XPERIA este dotat cu tehnologiile GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 + HSDPA (3G).
Are acces la Internet prin WiFi, are si Bluetooth si, in plus, o alta dotare pentru care utilizatorii vor iubi noul XPERIA X1 - GPS-ul asistat. Am putea spune, asadar, ca acest telefon le are pe toate: comunicare, muzica, fotografii, video (30 de frame-uri pe secunda), Internet, GPS. Este alternativa perfecta pentru un notebook care s-ar putea dovedi prea mare ca sa-l cari tot timpul dupa tine.

Sony Ericsson a denumit noul telefon ca fiind "o experienta premium", iar noi nu-i putem contrazice - XPERIA X1 ar putea fi noul iPhone.

X1 va fi disponibil abia din a doua jumatate a anului, iar noi nu putem decat sa speram ca Romania va fi una dintre primele piete de desfacere alese pentru distribuirea sa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod