SpaceStation te transforma intr-un om organizat

SpaceStation este un "organizator de birou" creat special pentru utilizatorii de laptopuri sau notebookuri care nu vor sa aiba masa de lucru plina de cabluri. SpaceStation nu aduce neaparat ceva nou utilizatorului de laptop, pentru ca produse similare mai exista pe piata, insa modul in care acest dispozitiv a fost gandit este unic: ai aproape tot ce-ti trebuie intr-un singur produs.

 

Astfel, SpaceStation este, in primul rand, un suport pentru laptop care "pluteste" la o inaltime de 5 milimetri deasupra biroului, permitand intrarea si iesirea cablurilor fara a fi necesara intoarcerea sau mutarea sa; in acelasi timp, suportul permite accesul mai usor la tastele laptopului, precum si o mai buna aerisire a acestuia.



Cele patru porturi USB ascunse sub SpaceStation sunt foarte utile, mai ales ca aproape toate gadgeturile necesita un port USB pentru conectarea la calculator. Folosind SpaceStation, ocupi un singur port de la laptop si castigi patru.

Avand o lungime de 62,2 centimetri, latimea de 10,8 cm si grosimea de 4,45 cm, suportul permite asezarea altor obiecte in partile laterale, atat pentru incarcarea lor prin porturile USB, cat si pentru a va fi la indemana. Telefonul mobil, iPod-ul, MP3 playerul sau orice alt gadget ai folosi, toate au nevoie sa fie incarcate si, mai mult ca sigur, toate isi "fac veacul" pe langa laptop.

 

De asemenea, SpaceStation are si un suport pentru documente, care iti permite sa pastrezi chiar langa monitor, in pozitie verticala, foile A4 pe care le doresti la indemana.

SpaceStation este o solutie eleganta, desi putin cam costisitoare, de a ascunde toate cablurile pe care le folosesti pentru laptop si pentru celelalte gadgeturi si de a-ti pastra ordinea pe birou.

SpaceStation costa 80 de dolari si poate fi cumparat de la www.bluelounge.com. Este disponibil in culorile alb si negru si se livreaza impreuna cu un cablu de alimentare (ironic, nu?), necesar daca folosesti cele patru porturi USB pentru a incarca gadgeturile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod