Memorie flash "de fite"? Nu doar atat!

SanDisk, producatorul american renumit pentru mediile de stocare, a lansat, exclusiv pentru piata europeana, flash drive-urile SanDisk Cruzer Tag USB, cu capacitati de stocare de 2, 4 si 8 GB.

Ceea ce face aceste memorii flash speciale nu este capacitatea de stocare, intrucat un "stick" de 2, 4 sau 8 GigaBytes nu mai reprezinta ceva iesit din comun, ci designul lor. Fiecare dintre cele trei modele de memorii flash SanDisk Cruzer Tag are un model deosebit.

Memoriile flash de la SanDisk pot reprezenta un cadou simpatic atat pentru femeile pasionate de tehnologie, cat si pentru cele care au mai putine in comun cu calculatoarele si mai mult cu...

moda, datorita modelelor imprimate pe ele.

Avand in vedere accesibilitatea acestor medii de stocare, in ultima perioada, exista chiar colectionari de memorii flash. SandDisk Cruzer Tag USB devin, astfel, niste piese de colectie ideale.

Dar aspectul nu este totul la aceste memorii flash. Toate produsele SanDisk Cruzer sunt compatibile cu tehnologia U3 Smart. U3 iti permite sa transformi orice calculator in "calculatorul tau", oferindu-ti posibilitatea de a folosi nu doar fisierele existente pe memoria flash, ci si o multime de aplicatii software.

 

Astfel, folosind un stick cu U3, poti sa trimiti mesaje, sa iti joci jocul preferat sau sa editezi fotografii, fara sa fie nevoie sa instalezi vreun program pe calculatorul pe care lucrezi si fara sa lasi "urme" atunci cand ai inchis sesiunea de lucru. Cateva dintre softurile compatibile U3 sunt: browser-ul Mozilla Firefox, Skype, antivirusul McAfee sau OpenOffice.org.

Preturile acestor memorii pornesc de la 34 de lei pentru Cruzer Tag USB 2GB si ajung la aproximativ 150 de lei pentru cel de 8 GB.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod