Scribul digital

Elevii si studentii au un motiv de bucurie: acum exista pixul care transforma scrisul de mana in biti. Mai exact, pixul numit Mobile Digital Scribe inregistreaza ceea ce scrii...
Elevii si studentii au un motiv de bucurie: acum exista pixul care transforma scrisul de mana in biti. Mai exact, pixul numit Mobile Digital Scribe inregistreaza ceea ce scrii, apoi transforma scrisul de mana intr-o imagine in format JPG. Ba mai mult, folosind un soft de recunoastere a scrisului de mana, notitele pot fi transformate in text, apoi editate. Din pacate, acest soft ofera suport pentru 12 limbi, iar romana nu este inclusa printre ele.

Mobile Digital Scribe este primul pix care "memoreaza" notitele scrise pe orice suprafata, fara sa fie nevoie de vreun suport special si folosind tus obisnuit.
Astfel, in timp ce iti scrii un curs pe hartie, "scribul" electronic inregistreaza tot si, cu ajutorul unui receiver, toata informatia poate fi stocata in calculator.

Pixul poate fi folosit, de exemplu, pentru a le da colegilor cursurile la care nu au participat, dar si pentru a scrie de mana o scrisoare sau un bilet pe care sa le trimiti, apoi, prin e-mail. De cand am intrat in era Internetului, epistolele scrise de mana si trimise prin posta au devenit o raritate, iar o scrisoare scrisa cu Mobile Digital Scribe si trimisa, sub forma de imagine, cuiva drag este de efect.

Daca tot spuneam ca scribul digital "captureaza" tot, atunci trebuie sa mentionam ca desenele sau caricaturile pot fi si ele transformate in imagini digitale fara bataie de cap.
Desenatorii care prefera sa creeze pe hartie sigur vor fi incantati de el.

Daca pixul este conectat la computer, notitele sau desenele sunt afisate pe monitor in timp real.

Mobile Digital Scribe se livreaza impreuna cu receiverul, un cablu USB, doua baterii si o mina de rezerva (dar nu trebuie sa te ingrijorezi, este o mina standard, pe care o poti cumpara din orice librarie). Costa 130 de dolari si deocamdata poate fi comandat doar de pe Internet, la adresa www.iogear.com.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Vasile Bujor pe 16 Mai 2008, 12:50
    What the f@#$k - adica sunteti pe langa

    Sper sa citeasca asta cel care a scris articolul: Stimate domn, Stimata doamna, Nokia a facut ceva de genul acesta MUUUULT mai performant de ani de zile . E de mult folosita de politia germana cand scrie rapoartele pe traseu si sunt incarcate imediat la sediu. Costa vreo 500 de lei si merita toti banii. Lucreaza cu sistemul de operare si Symbian Mobile OS 9.1 - adic cel intalnit pe cele mai performante mobile nokia, care au ajuns si la 500 de lei - e51 - deci un pret accesibil si un mobil interesant pentru femeile de afaceri - ca tot suntem pe un site dedicat doamnelor si gagicilor :D . Cu respect, Vasile Bujor IT Manager BMCO PS. Pixul asta are ca o chinezarie de 5 dolari.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod