MOQ, pixul 4 in 1

Daca, zilele trecute, am prezentat pixul care transforma notitele sau desenele facute pe orice hartie in imagini digitale, astazi avem un fel de struto-camila: pix cu player MP3, radio FM si reportofon.
Daca, zilele trecute, am prezentat pixul care transforma notitele sau desenele facute pe orice hartie in imagini digitale, astazi avem un fel de struto-camila: pix cu player MP3, radio FM si reportofon. O struto-camila extrem de utila, am putea spune.

Pixul este dotat cu o memorie interna de 1 GB, ceea ce inseamna ca poti fie sa asculti 200-250 de melodii, fie sa inregistrezi cateva ore bune in format WAV. Iti imaginezi deja un student care isi inregistreaza profesorul la curs, in timp ce citeste o revista, scrie o scrisoare sau chiar doarme? Si eu...

Dar pixul cu player MP3 se poate dovedi util in mai multe situatii.
Fiecare dintre noi poarta un pix in poseta; de ce sa nu avem unul care sa ne asigure si un fond sonor placut?

Playerul reda urmatoarele formate audio: MP3, WMA, WAV si ASF, tunerul FM iti permite sa asculti posturile de radio care emit intre frecventele 87.5 MHz si 108 MHz, iar microfonul incorporat permite inregistrarea in format WAV.

Pixul-player MOQ MP3 vine cu o pereche de casti si are patru butoane pentru controlul volumului, schimbarea frecventei radio, comutare intre radio, player si microfon (pentru inregistrare).


Dimensiunile pixului MOQ sunt: 14,4 centimetri lungime si diametrul de 14 milimetri. Se conecteaza la computer prin USB, iar alimentarea se face cu ajutorul unei baterii reincarcabile din Litiu-Ion (230mAh).

Pretul unui astfel de pix "4 in 1" este de 26 de dolari (aproximativ 62 de lei), plus taxele postale (cea mai ieftina varianta costa 14 dolari), si poate fi cumparat de pe site-ul www.chinavasion.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod