Pixul cu camera video incorporata, un instrument util

Spionii "de ocazie" se pot declara multumiti: niciodata nu a fost atat de usor sa filmeze pe cineva fara ca persoana "urmarita" sa stie ca este inregistrata.
Spionii "de ocazie" se pot declara multumiti: niciodata nu a fost atat de usor sa filmeze pe cineva fara ca persoana "urmarita" sa stie ca este inregistrata. Pixurile cu camere video incorporate nu sunt o inventie foarte recenta, dar in ultima perioada, acestea au preturi tot mai accesibile.

Un astfel de pix, cu camera video care inregistreaza color si cu sunet, cu memorie interna de 4 GB si filme la rezolutia de 640 x 480 pixeli costa acum in jur de 300 de lei. Pixul este elegant, iar pentru a inregistra, trebuie doar sa-l asezati in buzunarul de la piept sau in orice alt loc si sa apasati butonul de pornire a inregistrarii.
Camera video incorporata va filma in modul de inregistrare continuu, pana la umplerea memoriei sau pana cand o veti opri.

Inregistrarile rezultate sunt in formatul AVI, la rezolutia de 640 x 480, dar puteti face si fotografii de 1280 x 960 de pixeli. Pixul-video are un microfon incorporat, iar camera focalizeaza de la o distanta de 2,6 milimetri.

Distanta maxima recomandata pentru inregistrare este de cinci metri pentru inregistrarile video si nu mai mult de trei metri pentru cele audio. Dupa ce ati terminat inregistrarea, pixul se deface in doua, iar jumatatea superioara arata ca un stick de memorie.
Il introduceti intr-un port USB, computerul il va recunoaste ca pe un stick de memorie, dupa care copiati sau redati fisierele create.

Batera Li-Ion este reincarcabila si are o autonomie de maximum doua ore. Totusi, timpul maxim de inregistrare este de patru ore. Pe site-ul microbest.ro, cel mai ieftin model de pix cu camera video incorporata costa 280 de lei, iar cel mai scump - 1.200 de lei. Tot pe site gasiti si exemple de inregistrari facute cu aceste camere video incorporate in pixuri.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tazlaoanu pe 12 Feb 2013, 11:22
    cumparator

    asi dori un pix cu camera dar mai ieftin ca sun mai sarac si lucrez pe un salar de 600 si suntem 3 persoane pe acest salar 0724406541

    0
    0

  • adriana pe 28 Feb 2011, 10:36
    pixul

    foarte interesant.

    0
    0

  • doolly pe 17 Iul 2009, 11:53
    pixul

    foarte interesante aceste stiri despre noutati in tehnologie,pe care nu prea ai de unde sa le afli.Felicitari!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod