Machiaj pentru petreceri de vara

Nimic nu se compara cu petrecerile din noptile fierbinti de vara. Pentru ca totul sa fie asa cum iti doresti, machiajul pe care il alegi trebuie sa preia din caldura si stralucirea unor astfel nopti.
Nimic nu se compara cu petrecerile din noptile fierbinti de vara. Pentru ca totul sa fie asa cum iti doresti, machiajul pe care il alegi trebuie sa preia din caldura si stralucirea unor astfel de nopti.

Pregatirea pielii


Inainte de aplicarea efectiva a machiajului, pielea ta trebuie pregatita temeinic. Curatarea tenului este obligatorie. Chiar daca nu esti machiata si tenul tau pare curat, demachierea este necesara. La suprafata pielii se acumuleaza de-a lungul zilei un exces de sebum si diverse impuritati.
Foloseste un lapte demachiant cu textura lejera, apoi o lotiune tonica.

O alta varianta de curatare profunda este spalarea fetei cu o crema cu particule exfoliante sau folosirea unei perii pentru ten, cu care sa masezi pielea uscata si apoi sa te clatesti. Indepartand aglomerarile de celule moarte, tenul tau va arata mult mai sanatos si va fi o baza ideala pentru aplicarea machiajului.

Un ten perfect


Caldura este un inamic de temut pentru machiajul tau, in special la o petrecere la care ai de gand sa dansezi toata noaptea. Pentru ca machiajul sa ramana acolo unde este, foloseste produse rezistente la transfer, care nu se streg si nu curg cu usurinta.
Evita fondurile de ten grase, cu consistenta cremoasa si apeleaza la cele lichide sau sub forma de spuma, cu textura lejera.

Vara si naturaletea merg mana in mana, prin urmare, un fond de ten cu o acoperire foarte mare nu ar fi tocmai recomandat. Cremele colorate pentru uniformizarea culorii pielii ar putea fi o alternativa. De asemenea, opteaza pentru mai multa lejeritate folosind numai pudra minerala in locul fondului de ten si al pudrei obisnuite. Bronzul este simbolul verii, de aceea, nu evita sa folosesti o pudra bronzanta pentru a-ti pune trasaturile in valoare.


In filmul de mai jos iti este prezentata o modalitate de aplicare a pudrei bronzante:




Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Deea pe 15 Iul 2009, 10:27
    Super

    Este super articolul, ar trebuie ( dupa parerea mea) sa dati mai des astfel de sfaturi si FILMULETE cu mult mai multe tipuri de machiaj. ms

    0
    0

  • cristina pe 14 Iul 2009, 10:09
    eva.ro'dar e neaparat trecut?

    Buna ziua!Eu sunt Cristina,am 18 ani si mi-ar placea sa imi spune-ti ,sau mai bine zis sa imi dati idei noi cu privire l machiajul pe care il pot folosi vara asta+o mica dieta pt slabit.multzumesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod