Ochelari pentru slabit?

Da, ai citit bine. O firma japoneza ofera spre vanzare ochelari cu lentile albastre, ochelari care se presupune ca ar ajuta in cura de slabire.
Da, ai citit bine. O firma japoneza ofera spre vanzare ochelari cu lentile albastre, ochelari care se presupune ca ar ajuta in cura de slabire.

Cum functioneaza?

Culoarea albastra este recomandata in curele de slabire, pentru ca reduce pofta de mancare (si eu am fost sfatuita sa mananc dintr-o farfurie de culoare albastra, daca vreau sa slabesc) si se pare ca acesti ochelari cu lentile albastre fac mai mult decat atat: confera mancarii un aspect neplacut, ceea ce o determina pe cea care ii poarta sa manance mai putin.

Culoarea rosie accelereaza circulatia sangelui si creste apetitul - asa se explica de ce ne plac mancarurile care au aceasta culoare si de ce carnea rosie ingrasa: pentru ca nu ne putem abtine si mancam mai mult decat avem nevoie.

Albastrul, in schimb, are exact efectul opus.
In plus, cine ar vrea sa infulece mancare albastra? Cartofii prajiti cu o tenta verzuie nu mai par atat de apetisanti, iar un gratar mov este ultimul lucru pe care ai vrea sa-l mananci.

Dimensiunile aproximative ale ochelarilor pentru cura de slabire sunt de 14,5 x 5 centimetri, lentilele sunt fabricate din plastic, iar greutatea este de 25 de grame. Pretul unei perechi de ochelari care arata stupid, dar ajuta la slabit este de aproximativ 19 dolari.

Pe site-ul care vinde acesti ochelari nu se specifica nimic despre o eventuala reducere acordata daltonistilor.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Denisa Lala pe 3 Apr 2008, 13:31
    Andrei...

    Nu e chiar asa. Se pare ca albastrul chiar iti taie pofta de mancare.

    0
    0

  • Andrei pe 28 Mar 2008, 23:00
    Ochelarii

    Chiar te ajuta sa slabesti? Ce prostie. Lumea tot o sa manance mult. Nu conteaza culoarea mancarii ci organismul si metabolismul.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod