Jaguar XF se va asorta perfect cu rochia ta de seara

Noul Jaguar XF a debutat pe piata din Romania. Un sportiv sexy care alearga in frac este metafora care defineste cel mai bine limuzina britanica.

Iti doresti o masinuta de lux in care sa iti incapa toate cumparaturile si care sa intoarca ochii barbatilor la semafor? Vrei o masina care sa trezeasca invidia celorlalti participanti la trafic si sa inspire respect numai prin sigla de pe capota? Ei bine, de azi ai o solutie, pentru ca Jaguar a adus in Romania noul XF, o masina de lux care poate servi tuturor nevoilor zilnice.

Pana acum atunci cand te gandeai la un sedan de lux singurele variante acceptabile erau Audi A6, Mercedes E-Klasse si BMW Seria 5.

Nemtii pot avea insa mari motive de ingrijorare pentru ca Jaguar tinteste sus si vrea sa detroneze modelele amintite mai sus. Pe ce se bazeaza englezii? Pe trei motoare puternice pe benzina, cu o putere cuprinsa intre 238 si 416 cai, si un propulsor diesel de 207 cai.

Ceea ce se ascunde sub capota nu este insa decat un preludiu pentru ceea ce pasagerii gasesc la interior: rafinament, gadget-uri si un confort greu de rivalizat.

Toate aceste ingrediente, care alcatuiesc reteta perfecta, au insa si un pret, destul de piperat, versiunea de baza a noului Jaguar XF pornind de la 40.500 de euro fara taxe.

Cei mai pretentiosi insa, se vor putea bucura de varful de gama si de intreg arsenalul de optionale cu "doar" 67.500 de euro fara TVA.

Luxul, confortul si sportivitatea nu au fost atat de aproape niciodata.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod