Ce inseamna visele?

Cand dormi, ti se intampla sa visezi si uneori tii minte ceea ce vizezi. Asa se face ca te surprinzi gandindu-te la ceea ce ai visat si la modul in care acele imagini ti-ar putea influenta viata.
Cand dormi, ti se intampla sa visezi si uneori tii minte ceea ce visezi. Asa se face ca te surprinzi gandindu-te la ceea ce ai visat si la modul in care acele imagini ti-ar putea influenta viata. Cu siguranta te-ai intrebat nu doar o data ce inseamna daca visezi apa, foc sau vant. In majoritatea cazurilor, este vorba atat despre o semnificatie pozitiva, cat si de una negativa, in functie de context. Iata cateva dintre semnificatiile clasice, mai mult sau mai putin adevarate.

Apa este sursa a vietii si a purificarii; este un semn bun daca curge lin. Daca visezi o inundatie ea poate prevesti un pericol. Apa este materia care curata chiar si sufletul de pacate, ne permite sa ne vedem greselile si ne ajuta sa scapam de ele.

Focul este si el purificator adesea fiind arse lucrurile contaminate cu microbi. Focul poate fi insa si devastator. In acest caz el simbolizeaza excesul si dorintele nelimitate.

Animale

Cainele, desi este simbolul fidelitatii, si el poate avea o semnificatie negativa, exprimand supunerea. In functie de context, mai poate reprezenta si sexualitatea pervertita.

Calul - daca visezi un cal salbatic, el exprima dorinta salbatica ce trebuie imblanzita. Daca este insa insotit de calaret, este stapanit si are o conotatie pozitiva: infranarea dorintelor.

Sarpele simbolizeaza mandria si tradarea. Fie cineva iti va insela increderea, te va minti sau iti va ascunde ceva, fie face o fapta la care nu te astepti si prin care te dezamageste. Se mai spune ca daca ai visat un sarpe, ziua urmatoare va bate puternic vantul sau va fi seceta.

Pasari inseamna elan si ascensiune. In sens negativ, reprezinta imaginatia si visele care zboara fara insa a tine cont de granitele realitatii.

Parti ale corpului

Capul reprezinta spiritul. Un cap cu chelie simbolizeaza un spirit sarac, parul fiind expresia fortei interioare.

Piciorul prevesteste un drum sau progres. De asemenea, un picior frumos inseamna dragoste si armonie, iar unul rupt, infidelitate sau boala.

Fruntea - aceasta parte a corpului simbolizeaza curajul, indrazneala si faptul ca iti vei gasi alinarea alaturi de cineva drag.

Culori

Albastrul inseamna coborarea in profunzimea finite noastre, in subconstient, pentru a descoperi greselile si faptele care ne-au facut sa ne pierdem pofta de viata. In sens negativ, inseamna ca te lasi in continuare invaluita de greseala.

Galbenul este culoarea soarelui, deci a veseliei si luciditatii. Ea poate insemna si orgoliu ranit, gelozie. Galbenul auriu este intelepciune, cel aramiu egoism, iar cel palid o dezamagire.

Verdele reprezinta culoarea naturii si a sanatatii. El simbolizeaza sanatate, prosperitate si bucurie.

Rosul, desi este culoarea entuziamsmului pentru viata, de multe ori simbolizeaza sange, dorinta sexuala sau pasiune.
 

Comentariile 1-50 din 213

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • R.Andreea pe 6 Mar 2015, 14:37
    Ce inseamna cand te visezi pe un bloc te arunci de pe el si iti ies aripi din spate

    Heii ! Buna, am avut un vis foarte ciudat... se facea ca alergam de cineva , dar habarnam de cine... m am suit pe un bloc iar de acolo vroiam sa ma arunc prietenul meu era jos si imi spunea " Hai Andreea arunca te nu vei pati nimic " iar eu dadeam sa sar si ma cuprindea spaima si ma deadeam in spate ... intr un final am sarit iar din spatele meu au iesit doua aripi si am inceput sa zbor usor pana jos. Ce poate insemna asta?

    0
    0

  • svetlana pe 14 Dec 2014, 19:56
    vis

    spuneti-mi va rog daca cunoaste cineva, ce inseamna chnd te visezi alaturi de cineva????

    1
    0

  • mirela pe 20 Sep 2014, 15:47
    raspunde-ti va rog!!!

    asta-noapte am visat ca mai multi baieti ne-au fugarit pe mine si pe prietenele mele...dupa carea ne-au violat...dar partea cu violatul nu o tin minte...va rog sa-mi raspundeti...pupici:*:*:*

    3
    0

  • maria pe 30 Mar 2014, 20:08
    sarut

    am avut un is ciudat in urma cu citeva zile a murit o vecina si la citeva zile mia aparut in vis ea impreuna cu nora ei care traieste , prima am sarutato pe obraz pe nora ei apoi am sarutato pe obraz pe ea dar eu nu vroiam va rog sa ami raspundeti

    1
    2

  • mihaela mih pe 24 Feb 2014, 06:52
    ...

    aici nu raspunde nimeni?

    0
    0

  • mihaela mih pe 24 Feb 2014, 06:40
    cosmaruri si insomnie

    buna.eu de ceva vreme adica din prima noapte a anului am inceput sa visez demoni ce ma alearga si chiar unu din ei spunea ca este lucifer...de atunci nu sunt bine visez urat si nu prea dorm noaptea.azinoapte am aprins o lumanare in camera si nu am visat dar nu am putut sa dorm iar spre dimineata cand am stins o am visat demoni,spuneam tatal nostru si ii simteam mai rai mai periculosi si cand nu ai spuneam se opreau...imi este frica...nu stiu ce am si de ce mi se intampla

    0
    0

  • arhire radu pe 5 Nov 2013, 19:33
    vis

    as dori sa stiu ce inseamna cand un om mort bate o ruda apropiata

    0
    0

  • valeria pe 17 Sep 2013, 16:28
    vis

    ce inseamna cind te saruti cu un baiat cunoascut,pe care il iubesk???????????????????????????????????????????

    7
    0

  • Gherasim Nicoleta pe 31 Iul 2013, 15:26
    visele si interpretarea lor

    Mi-am visat sotul,acesta fiind decedat de 3 ani.El. imi povestea cum este in cealalta lume,ca este undeva la o vama,ca s-a intalnit si cu mama mea,aceasta fiind si ea moarta,iar ea fiind si ea bine acolo.............Apoi sotul m-a intrebat daca-i greu singura,daca il mai iubesc,a dat sa ma sarute..........apoi a zis sa tin post joia si sa nu mai mananc carne de porc joia.............. La plecare mi-a aratat pe cer norii ,apoi norii grupatii parca il chemau,m-a sarutat pe mine si fiica si s-a dus.............a mai precizat ca se poate inturna orcand acasa.............si ca ma iubeste...........sa tin post sa iau nafura 40 de zile...........Ce-o insemna acest vis ?

    8
    6

  • selena gomez... pe 27 Mai 2013, 16:49
    visul meu

    da ce inseamna cind visezi un baiat care il cunosti insa nu vrei sa auzi de el? il visezi ca il iubesti tare tare?

    3
    1

  • cristina pe 22 Mai 2013, 19:26
    vis ciudat

    ma visat o colega ca eu ma certasem cu baiatul pe care il plac dar nu stiu cum il chiama si nu am vb niciodata cu el. eu eram cu colega asta a mea in statie la tranvai,iar el era cu masina cu jack care se oprise sa vb cu colega mea andreea. si ma vazut si pe mn si a zis colega mea andreea ca uiteo si pe cristina dc nu vb cu ea si el a zis ca nu k neam certat. iar andreea a zis ca erati cei mai buni prieteni si tineam unul la altul foarte mult si nu vroia sa ma ia si pe mn cu masina si jack ia zis sa se impace cu mn k e pacat ca sunt o fata frumoasa sa se impace cu mn. iar el a zis ca nu stie sa vada. si dupa ce mau chiemat si am urcat in masina el mia zis ca suntem certati,iar eu bosumflata am zis da. in timp ce el asculta muzica singur in timp ce conducea,iar andreea colega mea sa dus la el si ia zis sa nu mai fie asa trist sa se impace cu mn in timp ce eu dansam si cantam pe bancheta din spate cu jack. iar el se uita la mn cum ma distram si nu aveam nicio problema k e el lamga mn. va rog mult de tot spunetimi ce inseamna ca sunt disperata tin mult prea mult la baiatul asta. va rog spunetimi!!!!

    6
    0

  • Rus anton pe 29 Apr 2013, 02:34
    AM VISAT O FATA

    Am visat o fata pe care nu o cunosc si mai exact ce inseamna dar fata ma cunostea pe mine ce inseamna

    2
    0

  • craciun elena-alexandra pe 5 Mar 2013, 23:50
    am visat o voce

    AM VISAT O VOCE CARE IMI SPUNEA CA VOI AVEA O FATA SI UN BAIAT.AS VREA SA STIU CE INSEAMNA ACEST VIS!MENTIONEZ CA IN REALITATE AM O FATA.

    8
    4

  • yoana pe 22 Feb 2013, 12:04
    am visat fata mea moarta

    am avut un vis foarte urit am visato pe fetita me de doar 9ani ca sa inecat in apa curgatoare eu atunci am luoato si am inceput sa ii fac respiratie gura la gura dar fetita me nu sia revenit cine poate sa imi spuna ce inseamna asta ca nu vreau sa i se intimple ceva fetitei mele ?

    8
    0

  • Mina pe 4 Oct 2012, 10:06
    Vis apa multa in casa

    Apa: am visat apa prezenta in toata casa. apa era limpede si frumoasa, dar ma feream de ea, era peste tot. aproape toata casa, si toate camerele erau pline de apa. puteam merge pe apa, dar ma deranja umezeala.aveam o casa mare dar in aproape toate camerele era apa si nu se putem dormi. nu mi era teama de apa. - Perne: mama vorbea de perne, trebuia sa cumpere perne pentru o nunta si imi spunea ce fel de perne a cumparat pentru nunta respectiva. -Ars: la sfarsit o vecina era ramasa fara casa, ii luase for si tot ce mai avea era o canapea. era suparata pe noi.

    8
    0

  • roxxy pe 19 Sep 2012, 11:39
    gravida

    Ma ajuta si pe mine cineva? Am visat ca eu omor o gravida sau mama mea...si am vazut cum moare copilul sau cum e strapunsa cu ceva...ori cum cade.. Ajutati-ma ca deja de mult visez si numa numi dau seama de ce..

    4
    0

  • ioana pe 1 Sep 2012, 22:24
    o pritena care s-a sinucis..

    va rog sa imi spuneti ce inseamna cand visezi opritena care s-a sinucis si era inbrcata in alb iam vazut si chipul si cu aceias voce,si am intrebato in vis de ce teai luat viata? si ia mea zis ca nu sea luat viata.dar pe net unde a fost postata scria ca din cauza iubitului ei a ales asta..

    8
    0

  • gabriela pe 30 Iul 2012, 16:34
    va rog raspundetimi.... ce inseamna visele acestea? facute toate de odata???

    Aseara am visat ca eram a casa cu maicamea, iar dupa un pic de timp a ajuns si matusa mea cu varu meu.... Eu si cu varu ne pliktiseam sa le auzim pe mamele noastre ca vb ... Asa ca varu a sp hai sa mergem in camera,ne.am dus in camera am aprins televizoru, si el ma atingea peste tot, ne.am dezbracat putin , iar dupa 2 min a m auzit ca venea cnv in camera asa ca ne.am imbracaat inapoi si varu s-a pus pe canapea sa zica ca se uita la tv iar eu am ramas jos si mai trebuia sa imi ajez pantaloni.. Asa ca maicasa a intrat si ne-a trimis afara , varu a plecat primu iar eu in urma lui, si maicasa mi-a sp ca eu cu varu nu mai trebuie sa ma vad.. Ce vrea sa zica acest vis? Dupa ce am iesit afara cu varu, s-a schimbat visu.... am visat ca eram cu sora mea intrun oras ff mare si stateam sa ne ducem a casa, dar dintro data la un semafor cand eram oprite , am vazut lumea care fugea si se auzea cand impuscau.... ne.am dus pe strada care era mai scurta spre casa iar in fata noastra vedem o gramada de politie, noi ne.am speriat tare asa ca tot am continuat inainte sa vedem ce sa intamplat. Continund sa mergem inainte auzeam mai bine cum impuscau (erau niste barbati care incercau sa omoare lumea..).. eu cu sora mea cand iam vazut am loata la fuga aman2 speriate si am luato pe alta strada. Dupa un pic de timp nu ii mai auzeam asa ca noi sperand ca am scapat de ei... ne.am intalnit cu mama mea si iam sp ca este cnv care ma urmareste iar ea mia sp '' ca nu are timp ca trebuie sa plece, am pupato si a plecat fara sa ma ajute''-.... Am ajuns pe o strada la niste prietene deale nostre.. si acoloo era putina lume vro 5 si prin care era si fratele meu, iar eu m.am dus acolo unde era fratele meu si acolo era o groapa, iar cand m.am uitat in urma era si baieti aceia care impuscau,doar unu din ei era mai tanar... baiatu acesta tanar (se chema gigi) a venit acolo iar in groapa aceea era niste iarba (daca imi aduc aminte bine)care se manca iar aceasta iarba era taiata in bucatele.. iar eu trebuia sa mananc toata iarba dupa ce terminam 'muream'' si m.ai aveam ultima bucatica , ultima bucatica era cucuta.... iar lumea statea si se uita la mine si fratele meu la fel ca si sora mea..(dar eu cand am vazut stiam ca era un vis dar eu in visu meu dormeam si visam iar cand ma speriam sp(este doar un vis este doaar un vis, si ma trezeam in visu meu. iar dupa dormeam iar )iar eu ca sa nu mananc pe aceea ultima aia, m.am dus la gigi si iam sp ca el imi place si il atingeam peste tot iar el sa eccitat asa ca eu iam sp sa mergem undeva unde sa nu ne vada nimeni , iar el ia cerut lu prietena sa o camera, camera era aproape dar trebuia ssa sarim sa intram, gigi a sarit primu iar eu a 2 si inainte sa sar am vazut un pat mare, si frumos... dar can am sarit am cazut in baie unde era cada plina cu apa si jos era la fel apa cu sapun, el era intins jos dezbracat si eu m.am pus pe el, si am inceput sa facem dragoste si il sarutam...... dupa un pik eram pe strada il tineam in brate, ca si cum stateeam impreuna. si el vroia sa se intoarca inapoi la groapa ssa ma duca acolo iar eu cand stiam chestia asta iam spus'' dar inca nu am terminat '' si tot asa il atingeam peste tot si il sarutam, ne.am intors inapoi spre camera (si dupa nu imi mai aduc aminte).. dupa m.am trezit de adevaratelea si m.am pus din nou sa dorm...si era legat la visul de prima. si tot pe gigi asta l.am visat si era cu 2 baieti iar eu eram a casa la sora mea ceea mare... si baieti astia erau afara, nu stiu ce faceau ... cand l.am vazut (ca eu imi aduceam aminte de visul de prima, ca si cum a fost adevarat, ) imi venea sa ii sar in brate si sa ii spun ca eu m.am indragostit de el, si ca imi place ff mult... cand m-am dus afara sa ii sp, el nu mai era acolo, l-a inlocuit un alt baiat si eu eram asa fericita ca il voi vedea si cand am ajuns acolo si am vazut ca nu era si cand iam intrebat pe ei unde era, l.am vazut in strada cu 3 fete si se sarutau intre ei... eu am fugit in casa.... dupa am stat in casa acolo ptr mult timp, si la bucatarie era gigi (care eu acest gigi era ptr mine ca un baiat care mie imi place in realitate de adevaraat si acest baiat se chiama george, dar eu cand l.am visat in bucatarie si cand il chemam george nu era baiatu care imi place era altfel) si m.am dus la gigi si iam sp '' de ce faci asa cu mn?'' el '' poi cum fac'?' eu: ''te duci cu alte fete si pe mn nu vrei sa ma asculti.' el: imi pare rau' eu:'' cred ca iti place sa ma vezi ca stau rau, sau boh nu stiu, tu cred ca nu sti cum este sa stai rau '' el : nui ptr asta ... iar eu il ajutam in bucatarie sa termine trebaa.. si dupa m.am trezit... :-(.....

    0
    3

  • gabriela pe 29 Iul 2012, 16:47
    ce vrea sa insemne???

    Buna! va rog frumos imi puteti spune si mie ce inseamna visul aceesta? Deci aseara am visat ca eram in romania si eram intro discoteca( nu stiu bine, ca nu prea intelegeam pe unde) si afara la discoteca erau niste persoane care trebuiau sa se bata si eu cand am auzit ca erau niste pers care trebuia sa se bata am fugit imediat afara sa vad cu varamea, si era intro parte un loc mare(ca la box) si in alta parte era mai mic dar inchis dar se vedea,dar locurile acestea de batae erau aproapre. Si eu imediat am fugit spre locul mai mare si am sp 'eh bataie, vreau sa vad'si aceste pers cand m-au vazut ca ma duc in locul mare au inceput sa rada si sa zica'aici este locul de batae,nu acolo' Dupa nu stiu nu imi mai aduc aminte bine,eram in satutu mic unde locuiesc eu in romania si erau 2 fete care m.am certat cu ele (intradevar) si in vis eu trebuia sa ma razbun(si doina este o fata de la scl de la mine de aici si m.am certat cu ea,iar cealalta fata se chiama diana si m-am certat cu ea in romania, si eu in vis pe doina o chemam diana iar pe diana o vedeam o alta fata dar stiam ca era diana adevarata, nu stiu daca ma intelegeti) si am visat ca eram acolo la crisan si ca am vazuto pe doina si am inceput sa ma iau de ea si sa o lovesc , dupa imediat am trecut la diana (dar ele 2 nu erau aproape) si m-am luat si de diana si in diana dadeam tare o loveam chiar tare, ca eu cand le bateam ma simteam chiar naspa si vb cu ele chiar de chestiile care sau intamplat in realtate. Si a aparut si sora mea si ma lua de acolo sa nu o mai lovesc,si dupa am vazut niste pr de ai mei, care se uitau la mn. Diana a plecat la microbuz ca nu mai vroia sa steie acolo, dar cand sa dus vb la telefon plangand,dar plangea si inainte ea,si cred ca vb despre mine, nu intelegeam bine despre ce vb, si eu imediat sa fug dupa ea cand a venit microbuzu si ea mergea incet iar eu nu vroiam sa o las sa plece dar cand am ajuns mai aproape de ea m.am oprit ca imi parea rau,dupa ea sa urcat si a plecat. Iar dupa a mai ramas doina singura si vroia sa plece a casa iar eu eram cu varamea sa ne ducem sa o prindem pe doina,si am prinso in parcul scolii la mine in satut,si o certam (intrun fel) si dupa o ciupeam si la urma ptr noi a devenit un joc,dupa eu cu varamea sa mergem si noi a casa si spuneam desigur diana acum pune pe altcnv sa se ieie de mn. Dupa m.am trezit.deci va rog frumos ce vrea sa insemne?dar sincer!

    2
    1

  • aurastutui pe 16 Iul 2012, 13:54
    mort si plans

    As vrea sa stiu ce inseamna cand visezi o persoana apropiata moarta si plangi in hohote

    6
    1

  • aurastutui pe 16 Iul 2012, 13:53
    mort si plans

    As vrea sa stiu ce inseamna cand visezi o persoana apropiata moarta si plangi in hohote

    6
    3

  • clauss pe 26 Iun 2012, 12:05
    ce inseamna visul acesta???

    aseara am visat ca iubita mea o luase razna imi dadu-se un copil in mana care mi a cazut jos si a murit nu puteam sa o prind alergam cu bebele ala mort in mana dupa ea si au iesit 2 proti cu 2 oamnei in carucioare si trebuia ca preotul sa ii loveasca tare sa iasa dracu din ei.cand m am trezit am ramas cu visul acesta in minte...cine cineva ce inseamna???

    0
    3

  • maria pe 20 Iun 2012, 20:04
    poate cineva interpreta urmatorul vis???

    am visat spiritul unui barbat care murise de mult si pe care numai eu il puteam vedea. Spiritul imi cere sa il ajut sa o fac pe iubita lui sa realizeze ca trebuie sa il dea uitarii si sa isi gaseasca pe altcineva. Pe masura ce iubita lui se indragosteste de unalt baiat eu si spiritul ne indragostim atat de tare cum nu am iubit vreodata. Si ma saruta , ma imbratiseaza ,iar eu ma topesc la fiecare atingere . Cand realizez cat de mult il iubesc realizez si faptul ca sunt casatorita si ca niciodata nu vom fi impreuna.

    0
    1

  • Irinutza pe 17 Iun 2012, 09:56
    ce inseamna?

    eu am visat ka mamei mele i sau oparit picioarele erau foarte strashnice ka shi kum erau arse.ce ar insemna asta?

    0
    3

  • regina pe 8 Mai 2012, 09:37
    un vis ciudat

    ce inseamna atunci cand visezi k cineva se ineaca si sari ca sa il salvezi si in apa apar o multime de broaste raioase enorme.... inotand langa tine si pe una cand vroiam ca sa es din apa a calcato........

    0
    0

  • Ana pe 25 Apr 2012, 00:16
    Visee

    Am visat asa un vis ka fiind cu un baiat dar pe care il cunosc spuneam ka era fratele meu... ce innseamna acest vis visind un baiat cunoscut ca fiind fratele meu

    2
    2

  • adita pe 31 Mar 2012, 11:41
    am visat un copil

    puteti sa`mi spuneti si mie ce inseamna cand visul acesta am visat un copil care se nastea la mie in camera dar nu stiam cine era mama lui si dupa se facea ca am plecat in oras si era sa dea o masina peste mine dupa ma duceam sa iau de la farmacie niste medicamnte pentru copil si dupa cand am ajuns aproape de casa ma oprit o prietena dea mea si ma intrebat ce fac si iam zis ca tocmai ce venisem de la farmacie ca luasem ceva pentru copil si ia intristata mia zis ca ala micu a patit ceva a facut infart si am lesinat in zapada si mam trezit

    2
    1

  • Cri pe 24 Mar 2012, 10:47
    Vis cu serpi

    Buna tuturor! Aseara am avut un vis inspaimantator, visam ca imi iesea un sarpe din vagin. Sarpe era foarte mare si era foarte dureros. Langa mine era Soacramea care imi tot repeta Ca toti avem sarpe in noi dar io trebuie mult timp Sa creasca atat! Sunt gravida in 5 luni si ma tot intrebam ce se intampla cu bebe unde au avut Loc aman2 si dak chiar sunt gravida sau CEEA ce simteam in burtica era sarpele! Aveti vreo explicatie? Multumesc

    5
    5

  • tunde pe 10 Mar 2012, 01:31
    am viata cu tata

    Buna seara as vrea va rog daca puteti sa-mi spuneti ce inseamna viii pe care l-am avut aseara. Aseara am visat ca prevean cu tata pe un drum de tara si era beat si tot o injura pe mama si drumul era foarte lung si nu stiu ce inseamna va rog foarte frumos daca stie cineva ce inseamna sa imi raspunda as vrea sa va mai spun ca si tata si mama sunt in viata nu sunt morti si de accea nu inteleg ce inseamna visul meu puteti sa va bagati si id-ul meu de mesa sa vorbim daca vreti id meu e frumisikarenata

    3
    2

  • corina pe 5 Mar 2012, 13:24
    ce inseama visul

    Buna! am o problema de un timp cam de 2 ani tot visez ca ma urmareste cineva sa ma omoare si aseara am visat chipurile unor tipi care vroiau sa ma omoare cu un pistol de obocei nu visez persoane numai ca fug de cineva dar de data asta mi sa parut foarte real :( nu visez in fiecare seara dar 4din 7 nopti visez mam cam obijnuit deja cu vise de acest gen dar as vrea sa stiu daca au vreo semnificatie...unii mi'au zis ca mi'e frica de ceva sau vreau sa fac ceva si nu am curaj de aceea visez de astea...visele sunt de la dumnezeu sau de la satana? ar trebui sa ma ingrijorez sau sa trec cu vrederea? astept un raspuns multumesc.

    7
    3

  • karinka pe 11 Feb 2012, 18:47
    ce anseamna

    am visat ca mam scapat pe pat

    3
    0

  • naomi pe 30 Ian 2012, 18:43
    vise

    visez de multe ori baiatul de care imi place si pe care il iubesc asta ce mai inseamna ma place si el sau sunt eu obsedata de el nu stiu ce sa zic caci il visez in ipostaze diferite : cand ma place si el ,cand nu ma place si cand suntem impreuna ne tinem de mana .Dar prietenele mele mau spus ca nu este ceea ce pare si nu inteleg ce inseamna asta .Ma poate ajuta cineva ori cine va roog mult :((

    7
    0

  • madalina pe 15 Ian 2012, 15:09
    vise

    aseara am visat un vis ciudat tare.eram in gradina vb la telefon si deasupra mea era un sarpe care plutea si eu aruncam cu pietre sa il dau jos.daca stie cineva ce inseamna va rog sa imi scrieti.multmesc

    5
    1

  • IBIZA pe 6 Ian 2012, 00:24
    PENTRU VISATORI

    stimati visatori ! cred ca toti avem vise , si e ceva normal dar trebue sa stiti ca visele vin din 3 parti, de la Dumnezeu , din multimea gandurilor sau de la cel rau , adica satan ! cele mai mult evise vin din multimea gandurilor, apoi sint cele ce vin de la satan , api cele ce vin de la Dumnezeu daca ai o viata traita in curatie si sfintenie si traiesti o viata de rugaciune cu Dumnezeu ! cand visele sant dinm¡ multimea gandurilor nu se intampla nik nici rau si nici bine , cand visele sant de la cel rau atunci e posibil sa se intample lucruri rele dar nu intotdeauna, chiar si sexul desi la prima vedere pare placut si bun totusi a face sex cu o persoana cu care nu esti casatori(a) e un pacat de moarte si e ceva rau , apoi sant visele de la Dumnezeu in care santem instiintati de anumite lucruri care au sa se intample fie bune fie rele sau santem instiintati sa ne pazim sa nu facem anumite lucruri ca sa nu ni se intample ceva rau ! FITI BINECUVATAI DE DUMNEZEU !

    6
    0

  • nikutza pe 30 Dec 2011, 16:52
    ....

    buna.adineauri am fost la zoo am vazut serpi ....dar asta noapte sa intimpat ca am visat eram cu o buna prietena ne primblam si tot inprejurul nostru erau serpi ...serpii cei care iam vazut la zoo....eu eram ft. speriata si plingeam insa prietena mea era destul de calma...dimineata mam skulat cu lacrimi pe fata ...oare ce ar insemna asta..?..mie ft frica...

    3
    3

  • roxana pe 30 Dec 2011, 14:23
    foc

    buna . intr-o seara am visat ca mergeam cu soramea la bunika si ma uitam uratt la ea. si bunika alerga cu o lumanare dupa mn sa imi dea foc , si buniku arunca cu pietre in mn , si am scapat de ei da apoi cand mam intors . bunika a luat foc sii bunikuu era omorat cu pietre si lumanarea maii aredea de la bunika si am luato si miam dat foc la pra si apoi am dat foc in tot satu la case . si can mam trezit aveam o arsura p manaa . ce inseamna si acum mai am cicatricee :((( mie frica :((

    12
    2

  • alexandra pe 27 Dec 2011, 00:42
    vise

    buna de am visat ca sunt la scola si eram in pauza a aparut fostul coleg si ma sarutat pe gura si cand fostul prieten a vazut a vrut sa il bata apoi el a scos un pistol si la aruncat la alt baiat si baiatul a tras dar era fara glonz deci ce inseamna?

    1
    1

  • estera pe 22 Dec 2011, 16:08
    buna

    Eu am visat ca am fost blocata in baie la scoala si ca o trebuit sa sar peste si am sarit si cand ma-m trezit am fost blocata in casa!Ce inseamna

    3
    0

  • ady pe 9 Dec 2011, 08:46
    am visat fostul sot

    sunt desp de fost sot de 11ani sunt recasatorita imi iubesc sotul actual dar de cateva saptamani il visez pe fostul fara sa ma gandesc sau sa vorb de el.ce inseamna acest vis atat de des?

    10
    3

  • Marian pe 7 Dec 2011, 21:33
    De ce ?

    si eu visez in fiecare seara q fosta iubita:)) nush ce se intampla dar de vre-o 3 luni suntem despartiti si in fiecare seara o visez , deja m-am saturat sincer...as vrea sa plece din visul meu:(

    15
    4

  • mariana alexandra pe 3 Dec 2011, 10:12
    visele mele

    ce anseamna cand visezi ca cobori scari si ca plngi ?Se facea ca eream cu mama mea si coboram scari dar eream int-run parc ea cobora pe partea stanga si eu pe cea dreapta .Ei ai erea frica sa coboare mie nu .

    3
    0

  • maria pe 28 Nov 2011, 14:44
    sarpe

    am visat ca pe persoana cea mai draga a muscat-o un sarpe o vipera ce inseamna???

    2
    1

  • sorin pe 25 Nov 2011, 20:10
    vis de neuitat

    o sa va spun un vis din copilarie pe care nici in ziua de azi nu pot sa uit imaginile acelea din vis. Se facea ca eram inger,aveam aripi,zburam iar in jurul meu erau numai baloane asa ca acelea din sampon dar erau baloane mai mari,iar eu zburam printre ele erau niste culori foarte frumoase linistitoare,si parca mai erau asa ca niste munti.nu pot sa uit acel vis.ce oare sa insemne?

    5
    0

  • mihai pe 19 Nov 2011, 10:05
    sarpe

    am visat ca un aveam 2 serpi in mine pe care ma chinuiam sai scot cu un prieten de al meu dar era prea adevarat visul eu nu ma sperii in general dar era asha real incat vb cu mn in somn si imi ziceam sa ma trezesc pur si simplu ai simteam cum se misca in mn in vis ( ce inseamna asta?????

    8
    0

  • anonima pe 25 Oct 2011, 09:22
    PISICA

    Ce inseamna sa visezi o pisica? era bri cu dungi mica si scumpa si era foarte linistita...am visat ca am primit-o in casa ptr ca era frig afara si am mangaiat-o era foarte linistita....dar apoi a venit tata si a dat-o afara deoarece nu o vroia in casa....CE INSEAMNA????

    8
    2

  • felicia pe 23 Oct 2011, 18:22
    sarpe

    buna!eu am visat 2 serpi care se bateau pe un camp verde.eu eram la cativa metri de ei si nu faceam nimik,si nici nu imi era frik de ei.oare ce semnifica.???multumesc

    5
    0

  • adrian_mutu pe 20 Oct 2011, 11:46
    ce inseamna cand viezi serpi?

    eu am visat 3 serpi..doi erau galbeni si nu prea mici .....dar unul era cobra si era mare tare de tot....as vrea sa sti si eu ce inseamna....poate sa'mi explice cineva? ms

    7
    2

  • GABRIELA pe 8 Oct 2011, 11:29
    SEX

    AM VISAT CA FACEAM SEX CU UN OM NECUNOSCUT SI CA MA TORTURA CE INSEAMNA?

    10
    15

  • Reta pe 5 Sep 2011, 16:20
    Visuri

    Din cate stiu eu daca visezi pe cineva din familie sau pe cineva cunoscut care au murit, si in vis te cheama la ei ,nu te duce . Pentruca daca te duci la ei vei muri. Iar daca iti cere ceva daii.

    19
    4

  • emma pe 17 Aug 2011, 11:31
    de ce am vise cu fostul meu iubit?

    Buna ew de vreo 2 ani am acels vis in fiecare seara ....cu fostul mew iubit ma tot intalnesc cu el peste tot ,,tot timpul dau de el ...ma ia in brate imi spune k ma iubeste k ma vrea ca ma doreste ne tot sarutam...ajungem ji la ceva mai mult ...sex apoi dimineatza cand ma trezesc ma tot gandesc oare e adevarat???????? Dar dc il tot visez pe el ji dc tocmai q el ...oare il mai iubesc?

    33
    5
Pagina « 1 2 3 4 5 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod