Mobigrip, un ajutor pentru cei cu maini "alunecoase"

Producatorii de electronice au redus, in fiecare an, dimensiunile produselor, pentru ca "mai mic" pare sa insemne intotdeauna "mai bun". Insa unele telefoane au ajuns sa fie atat de mici sau subtiri...
Producatorii de electronice au redus, in fiecare an, dimensiunile produselor, pentru ca "mai mic" pare sa insemne intotdeauna "mai bun". Insa unele telefoane au ajuns sa fie atat de mici sau subtiri, sau mici si subtiri, incat cei care vorbesc mult la telefon sau au obiceiul sa isi tina mereu telefonul in mana se intampla sa il scape.

Cum toata lumea isi doreste un telefon cat mai mic, dar nimeni nu vrea sa riste distrugerea pretiosului gadget, a fost inventat Mobigrip.

O inventie simpla, dar (probabil) utila


Mobigrip este un micut disc din plastic, care se lipeste cu banda dublu adeziva pe spatele telefonului mobil. Mai are un inel din elastic care se pune pe deget si, gata, poti sa-ti tii linistit telefonul in mana: n-ai cum sa-l mai scapi!

Mobigrip nu este util doar pentru telefoanele mobile: "butonul" poate fi folosit si pentru playerele MP3 sau pentru camerele foto de dimensiuni mici.


Costa 10 dolari si este disponibil in mai multe culori (rosu, verde, albastru, negru, alb, argintiu, gri sau gri inchis). De asemenea, iti poti alege design-ul dintr-un numar de noua modele sau poti folosi chiar o imagine personala, insa, pentru asta, va trebui sa comanzi cantitatea minima de 100 de bucati.

Dispozitivul care iti "asigura" gadget-urile poate fi comandat pe site-ul mobigrips.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod