Media player-ul care-ti tine de urat: Iriver Clix2

Esti mereu in miscare, iar naveta cu mijloacele de transport in comun te deprima? Visezi sa te poti uita la un film atunci cand muzica din MP3 player nu-ti mai este de ajuns?
Esti mereu in miscare, iar naveta cu mijloacele de transport in comun te deprima? Visezi sa te poti uita la un film atunci cand muzica din MP3 player nu-ti mai este de ajuns? Ei bine, am gasit gadgetul ideal pentru tine: Clix2, media player-ul portabil aproape perfect.

Ce stie sa faca? Cu o capacitate de 2, 4 sau 8 GB, Clix2 reda o multime de formate, cum ar fi: MP3, WMA, OGG, ASF, MPEG4, AVI, JPEG, TXT si flash, ceea ce inseamna ca ai de ales intre filme, muzica, albumul tau foto, jocuri (in flash) sau texte.
In plus, Clix2 are incorporat si un radio FM - si partea frumoasa este ca poti inregistra emisiunile sau melodiile preferate de la radio.

Sa te uiti la un film pe laptop in tren, autobuz sau tramvai nu este tocmai comod; Clix2 te salveaza atunci cand vrei sa fructifici timpul pierdut cu transportul in comun: bateria din Litiu-Ion reincarcabila iti confera o autonomie de 24 de ore, daca asculti doar muzica, si cinci ore in modul video.

Daca ideea de a urmari un film pe un display de numai 5,6 centimetri nu iti surade, atunci probabil ca acest media player nu este pentru tine.
Pretul de aproximativ 500 de lei nu il recomanda daca ai de gand sa-l folosesti numai pentru muzica, fotografii si jocuri in flash.

Clix2 este disponibil in doua culori: alb sau negru. Are un design elegant si dimensiuni de 8 x 4,7 x 1,28 centimetri, iar rezolutia display-ului este de 320x240. Nu este cel mai mic media player de pe piata, dar nici nu cred ca dimensiunile extrem de reduse ar trebui sa reprezinte factorul determinant in alegerea unui astfel de gadget.

O multime de alte functii sunt disponibile pe media player-ul Clix2: ceas cu alarma (iar "alarma" poate fi si o melodie aleasa de tine), sase teme presetate si posibilitatea de a-ti crea propria tema.


Transferul datelor se face printr-un cablu USB; Clix2 este livrat cu o pereche de casti, insa daca te indragostesti de el, poti cumpara si o "baza" (docking station) cu o boxa incorporata.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod