Rama foto digitala de la Kodak

EasyShare SV710 este numele ramei foto digitale pe care dorim sa ti-o prezentam astazi. Am ales acest model pentru ca nu este doar o simpla rama foto digitala - EasyShare de la Kodak afiseaza fotografii...
EasyShare SV710 este numele ramei foto digitale pe care dorim sa ti-o prezentam astazi. Am ales acest model pentru ca nu este doar o simpla rama foto digitala - EasyShare de la Kodak afiseaza fotografii, reda filme in format AVI sau MPEG4 si ruleaza melodii in format MP3.

Ecranul wide 16:9 are diagonala de 17,8 centimetri (7 inch) si este optimizat cu Kodak Light Management Film, care asigura o imagine clara, cu unghiuri largi de vizualizare. Rezolutia la care sunt afisate imaginile este de 480 x 234 pixeli.

O rama foto digitala este ideala la birou, daca vrei sa te uiti la mai multe imagini cu cei dragi sau sa iti amintesti cat de frumos a fost in concediu.
Are boxe incorporate, astfel ca poti asculta si melodiile preferate atunci cand le arati prietenilor pozele din concediu.

Facilitatile acestei rame foto includ slideshow personalizabil, drag-and-drop pentru transferul fotografiilor, stergerea fisierelor si printarea imaginilor la o imprimanta cu functia PictBridge (fara a mai fi nevoie de calculator).

De asemenea, poti alege orele cand vrei sa fie afisate fotografiile, la fel cum poti programa rama sa se opreasca sau sa porneasca. Rama poate fi asezata pe birou sau pe un perete, atat in pozitie orizontala, cat si verticala.
Dimensiunile sale sunt de 261 x 193 x 38 milimetri. In plus, EasyShare este livrat impreuna cu o telecomanda care iti permite sa accesezi toate functiile ramei de la distanta.

Rama foto digitala de la Kodak are insa si un mare minus: nu dispune de memorie interna, spre deosebire de alte modele. In schimb, are sloturi de memorie pentru urmatoarele tipuri de carduri: Secure Digital (SD), Multimedia Card (MMC), Memory Stick (MS), XD-Picture Card (xD), Compact Flash (CF), Microdrive (MD).

Odata introdus cardul de memorie, EasyShare ruleaza instantaneu fotografiile sau filmele.
Se conecteaza la PC prin USB, iar alimentarea se face printr-un cablu de 12 V (livrat impreuna cu rama). Pretul unei astfel de rame este de aproximativ 400 de lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod