Glow'n Go, veioza cu ceas pentru copii

Glow'n Go este numele unei lampi de noapte care a fost gandita special pentru copii. Cu toate ca lampa are deja un nume, o forma, diverse functii si chiar un pret de vanzar...
Glow'n Go este numele unei lampi de noapte care a fost gandita special pentru copii. Cu toate ca lampa are deja un nume, o forma, diverse functii si chiar un pret de vanzare de 29 de dolari americani, aceasta nu a intrat inca in productie, fiind in faza de "pre-vanzare". Ce inseamna asta? Inseamna ca lampa Glow'n Go va fi produsa doar in momentul in care exista 600 de clienti interesati.

Dar ce face Glow'n Go?

Este, asa cum am spus, o lampa de noapte pentru copii - si adultii carora nu le place intunericul. Este un lucru stiut ca micutilor le este teama de intuneric, asa ca Glow'n Go poate fi aprinsa cu usurinta, urmand sa lumineze timp de 20 de minute, timp suficient pentru un copil sa ajunga dintr-o camera in alta sau sa traverseze un hol intunecat ca sa ajunga in camera parintilor.

Glow'n Go are si un ceas luminat in doua culori: rosu si verde.
In functie de setarile facute de tine, ceasul este luminat cu rosu atunci cand e inca prea devreme si copilul va fi instruit sa se intoarca la somn si cu verde atunci cand micutul are liber la trezit parintii.

Lampa este realizata dintr-un plastic dur, rezistent la socuri (copiii mici trantesc lucruri, chiar si fara sa vrea, asta e clar), dar partea interioara a manerului este "captusita" cu un plastic moale, facandu-l usor de apucat si de tinut in manute. Acelasi material anti-aderent se regaseste si pe partea de jos a lampii, pentru a o stabiliza si pentru evitarea zgarieturilor de pe mobilier.


Lampa are un buton mare in partea din fata, de unde se aprinde lumina, iar in spate sunt mai multe butoane mari pentru diferite setari, usor de folosit si de catre copii. Glow'n Go functioneaza cu o baterie reincarcabila si este prevazut cu un adaptor pentru incarcarea acesteia la priza.

Pentru a afla care este stadiul intrarii in productie si a pre-comanda lampa Glow'n Go, intra pe site-ul Quirky.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod