Un weekend plin de petreceri

Sambata mergem la petreceri, iar duminica ne relaxam la o piesa de teatru sau la un targ de handmade. Ce zici? Iata recomandarile Eva.ro pentru weekendul 16-17 ianuarie:

Sambata mergem la petreceri, iar duminica ne relaxam la o piesa de teatru sau la un targ de handmade. Ce zici? Iata recomandarile Eva.ro pentru weekendul 16-17 ianuarie:

 

Sambata, 16 ianuarie


Karaoke Night


Locatie: Plach - Friends&Coffee
Ora: 21.00

Stii atmosfera aia vesela si relaxata pe care o simti cand te intalnesti si canti cu prietenii tai la un pahar pe la cineva pe-acasa?Nu prea? Daca vrei sa afli, treci pe la Plach.


Fetish Party

Locatie: Twice
Ora:22.00


ButterflyEffect Night

Locatie: Silver Church
Ora: 22.00

Vino, danseaza, socializeaza si interactioneaza alaturi de cei asemeni tie. Devino activa, implica-te in orice fel. Imbraca-te diferit, comporta-te diferit, gandeste diferit. Desprinde-te de grupurile compacte de oameni pe care le vezi in fiecare zi pe strada, care te agaseaza senzorial cu kitsch-ul lor.
Intrarea 20 lei


AnonimTM

Locatie
: Fabrica
Ora: 22.00

Tina este vocea party-urilor anonimTM. Colaborarile ei cu Suv, Storm, Don E, Klute sau Shy Fx demostreaza clasa ei mondiala. Dudu este cel mai dedicat DJ de drum'n bass de la noi. Implicarea lui 100% in acest gen ii aduc aprecierea DJ-lor internationali ca un "top-soldier" dnb in Romania.

Seba1394

Ultima oara l-ai vazut la Arene pe 19 decembrie cand a facut (aproape) ne-simtita lipsa lui Sub Focus. Cu un set in forta si o forma maxima, Seba1394 confirma cei peste zece ani de activitate pe vinil.

Newgotti

Adus in anonimTM in 2007 dar prezent pe scena party-urilor din TM de mai multa vreme, Newgotti este efervescent si versatil. Cu un set tot timpul fresh si cu o atitudine puternica, Newgotti calca pe urmele lui Roli Breaker intre DJ-ii de breakbeat din RO.

Pristvi


La prima editie anonimTM all crew la Bucuresti, Pristvi a prins un set de zile mari. Norocul vostru ca acum s-a mutat la Bucuresti si il vedeti mai des. Daca vreti sa vedeti cum se armonizeaza suflet si cojones intr-un set dnb, come see Pristvi la fabrica.
Intrarea 15 lei


Richie Rich


Locatie: Spice Club
Ora: 22.00


The invasion of indie bands

Locatie: Control
Ora: 21.00

16 Ianuarie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod