Bricheta USB

Ai inceput noul an facandu-ti planuri, liste, propunandu-ti obiective si rezolutii. Una dintre acestea din urma a fost sa... scapi de fumat, dar parca nu ai vrea inca sa renunti la acest prost obicei?
Ai inceput noul an facandu-ti planuri, liste, propunandu-ti obiective si rezolutii. Una dintre acestea din urma a fost sa... scapi de fumat, dar parca nu ai vrea inca sa renunti la acest prost obicei? Ei bine, daca tot nu ai de gand sa te lasi de fumat, ai putea sa iti cumperi o bricheta care are meritul de a indeplini doua functii simultan: bricheta si memorie flash pe USB.

Nu incurajam furtul de date de la locul de munca, asa ca n-o sa te sfatuim sa folosesti bricheta pentru a sustrage rapoartele de vanzari pentru anul trecut, in schimb, poate servi ca un gadget "2 in 1" foarte util: ai 8 GB de memorie oricand la indemana, asta presupunand ca nu obisnuiesti sa iti pierzi brichetele prea des.


Stick-ul USB, adica partea care se conecteaza la portul USB din computer, este ascuns in partea de jos a brichetei, putand fi scos cu usurinta, prin actionarea unui mic "buton". Dupa ce l-ai folosit, cu ajutorul aceluiasi buton, stick-ul se retrage in interiorul brichetei.

Daca pentru o femeie este prea "badarana", bricheta poate reprezenta cadoul ideal pentru un tip dur si, in acelasi timp, pasionat de calculatoare, geek-ul fara ochelari.

Realizata din metal, bricheta-flash este decorata cu un schelet de cap bovin si poate fi reincarcata atunci cand se goleste.
Functioneaza cu benzina.

Dimensiunile sale sunt de 61 x 38 x 15 milimetri. Poti cumpara acest gadget inedit cu 18 euro (plus taxele postale) de pe site-ul chinavision.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod