"Galy Gay", muzica si pictura, intr-o zi de vineri

"Galy Gay" este o piesa de teatru pe care ti-o recomand pentru ziua de vineri. Iti poti incepe weekend-ul cu povestea lui Galy Gay, interpretat de George Ivascu. Regia este semnata de Lucian Giurchescu.

Din distributie mai fac parte George Ivascu, Delia Nartea, Dumitru Rucareanu, Aurora Leonte, Sandu Pop, Florin Dobrovici, Marius Drogeanu, Serban Georgevici, Eugen Racoti, Candid Stoica, Bogdan Ghitulescu, Alexandru Conovaru, Radu Solcanu, Toma Cuzin.

Locatie: Teatrul de comedie  - Sala Mare
Data: 9 ianuarie
Ora: 19.00
Pret bilet: 15.75 Ron

In Bellagio cu Nick Kamarera


Interpretul piesei "Beautiful Days" vine in Bucuresti ca sa mixeze, pe langa piesa pe care o cunoaste toata lumea, o sumedenie de alte melodii din repertoriul sau. Nu va veni singur, el fiind angrenat intr-un proiect cu baietii de la Deepside Deejays.

Locatia: Club Bellagio
Data: 9 ianurie
Ora: 21.00

Asculta un saxofon de... poveste


Asta se poate intampla in Art Jazz Club, pentru ca acolo se va afla Nicolas Simion Quartet. Saxofonist si compozitor de prestigiu, artistul iti promite o seara de neuitat.
Alaturi de el, pe scena, se vor mai afla Mircea Tiberian (pian), Pedro Negrescu (Bass) si Vlad Popescu (tobe).

Locatia: Art Jazz Club
Data: 09 ianuarie
Ora: 21.30

Pictura....


Daca vrei sa-ti clatesti ochii si sa te relaxezi dupa o saptamana grea, iti propun sa mergi la Galeria Apollo. Acolo vei putea vedea operele Gabrielei Culic, intitulata "Efemeride".

Sa ai un weekend minunat!
8 Ianuarie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod