Sue Ellen nu a îmbătrânit: Vedeta din „Dallas“ arată magnific la 74 de ani

Actriţa americană Linda Gray a glumit, spunând că şi-a făcut o operaţie estetică. Secretul ei stă în mersul pe jos și evitarea dietelor plictisitoare și frustrante.

Linda Gray e sinonimă cu Sue Ellen. Atât de mult s-a identificat cu personajul din "Dallas", încât și astăzi, la două decenii de la ultimele episoade ale serialului care s-a bucurat de un succes uriaș, ea e cunoscută ca soția rapacelui JR. Dar important e că în viața reală nu a copiat îndeletnicirile nesănătoase ale personajului său, care-și îneca amarul în alcool.

La 74 de ani, actrița americană arată ca la 40 și ceva, iar aspectul ei tineresc te frapează. Cum a reușit?
Secretul l-a dezvăluit chiar ea, marți, la postul de televiziune ITV, unde a cules o mulțime de complimente.

Întrebată cum reușește să se mențină atât de tânără, Linda a început cu o glumă: "Mi-am făcut un facelift", a spus ea zâmbind.

Actrița, care își va face debutul într-un spectacol de pantomimă, a spus că stilul ei sănătos de viață o ajută foarte mult să se mențină în formă. Ea obișnuiește să meargă mult pe jos și se ferește de dietele plictisitoare și pline de frustrări. "Nu urmez astfel de diete, pentru că nu funcționează. Dacă ai o bucățică de pâine delicioasă și vrei s-o mănânci, atunci fă-o.
Dar nu în fiecare zi. Îmi place ciocolata neagră, dar iau câte o bucățică doar ocazional"
, a explicat ea.

"Nu e vorba despre slăbit, ci despre a rămâne sănătos și în formă. Vreau să am o viață lungă pentru a face toate lucrurile pe care le doresc. Vreau să pot merge și la 90 de ani", a mai spus Linda Gray.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Noiembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod