Sue Ellen nu a îmbătrânit: Vedeta din „Dallas“ arată magnific la 74 de ani

La 74 de ani, Linda Gray arată incredibil de tânără


Mamă a doi copii, actrița a câștigat numeroase premii pentru interpretarea rolului din "Dallas", care i-a adus consacrarea între anii 1978 și 1991.

Fostul model și-a reluat rolul în noua serie, lansată în 2011, dar aceasta nu s-a bucurat de succes. Noua versiune a serialului "Dallas" nu va continua în 2015 şi s-a încheiat pe 22 septembrie, odată cu difuzarea ultimului episod din cel de-al treilea sezon, au anunţat vineri reprezentanţii postului de televiziune TNT, citaţi de variety.com.

Al treilea sezon al versiunii moderne a serialului "Dallas" s-a încheiat recent cu moartea personajului Christopher Ewing, interpretat de actorul Jesse Metcalfe, însă această strategie şocantă a producătorilor nu s-a tradus într-o creştere spectaculoasă a audienţei show-ului, relatează agenția Mediafax.

Noul "Dallas" a fost vizionat la debutul său de 7 milioane de telespectatori în 2012, însă audienţa serialului a scăzut considerabil în sezoanele următoare.

Ultimul episod din cel de-al treilea sezon, difuzat în Statele Unite pe 22 septembrie, a fost urmărit de 1,7 milioane de telespectatori.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Noiembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod