Viaţă de imigrant: Emoţia nepoţilor care îşi văd bunicii o dată pe an - FOTO

O mamă imigrantă a surprins în imagini emoţionante momentul în care copiii săi îşi revăd bunicii, după un an petrecut departe de ţară.
Până acum, fotografa Ivette Ivens a adus în atenţia publicului din lumea întreagă teme precum maternitatea, alăptarea şi familia. Acum ea revine cu un nou proiect foto, intitulat "Generations", o odă închinată familiei, care surprinde relaţia unică dintre bunici şi nepoţii despărţiţi de fenomenul imigraţiei.

"Acum, că trăiesc pe un alt continent decât cel pe care se află părinţii mei, ne vedem o dată pe an. Părinţii mei sunt bătrâni şi de fiecare dată câmd îi revăd nu pot să nu mă întreb: oare voi avea norocul să-i văd şi anul viitor?", a explicat Ivette cum i-a venit ideea acestui proiect.
"Mă simt binecuvântată, copiii mei au posibilitatea să se bucure de dragostea şi grija bunicilor lor. Este atât de important, iar viaţa se schimbă", a adăugat ea.

Din dorinţa de a păstra aceste amintiri frumoase, Ivette şi-a folosit talentul în arta fotografiei pentru a surprinde imagini emoţionante. "Întotdeauna am găsit frumuseţea în imaginile care sunt sincere - când le priveşti atunci sau după 20 de ani, nu contează cât de mult te-ai schimbat sau unde te-a dus viaţa, poţi să te bucuri de acest moment şi să simţi exact ce simţeai cu ani în urmă, în acel minut.
Copiii şi vârstnicii sunt subiectul principal al acestor imagini. Nu mă băgau în seamă când i-am fotografiat, ceea ce mi-a permis să surprind momente sincere, adevărate"
, a mai spus Ivette.

Fotografiile ei, publicate de Bored Panda, demonstrează cât de importantă este relaţia dintre nepoţi şi bunici, mai ales pentru cei care se întâlnesc foarte rar.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod