Viaţa la minibloc: Capodopera unui maniac al detaliilor - FOTO

Trebuie să priveşti foarte atent aceste imagini, pentru că doar aşa vei distinge toate detaliile şi migala care stă în spatele lor.
Joshua Smith, un artist australian, are un simţ incredibil al detaliului. În lumea lui miniaturală, orice milimetru este preţios şi poate face diferenţa între eşec şi superlativ. Ultimul său proiect redă, cu o fidelitate incredibilă, viaţa la bloc, surprinsă într-o machetă uimitoare.

Baza lucrării lui, Temple Street, este modelat după un bloc de apartamente real din Kowloon City, Hong Kong. Folosind materiale special adaptate şi acuarele cu care să imite aspectul de învechit al faţadei imobilului real, Smith a realizat o dublură în miniatură a clădirii care l-a inspirat.
Inscripţiile cu graffiti, micile reclame şi alte detalii de pe exterior te fac să crezi că ai în faţă un bloc adevărat, relatează Bored Panda.

"Vreau ca toţi cei care îl văd să fie înnebuniţi, dacă fac o poză a lucrării în lumina amurgului să arate ca unul real", a declarat pentru publicaţia ArchDaily artistul australian, care mai are în portofoliu şi alte machete de o fineţe impresionantă - clădiri, garaje şi magazine sau cartiere întregi.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Martie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod