mama şi fiul

Surpriza unei mame pentru fiul său care a uitat să ducă gunoiul. Gestul ei a devenit viral

Un student care i-a promis mamei că va duce gunoiul a avut parte de o surpriză. El a primit la şcoală un colet neaşteptat.

Nimic nu-i mai frustrant pentru o mamă decât să le spună copiilor să o ajute cu nişte treburi, iar aceştia să nu se ţină de cuvânt. Dar un părinte trebuie să găsească întotdeauna cea mai bună cale pentru a se face înţeles.

Terri Cox a rezolvat în felul ei această problemă cu fiul său, Connor. Pentru că el a plecat la cursuri dar nu a dus gunoiul, aşa cum stabiliseră, femeia i l-a făcut colet şi l-a trimis la şcoală. Nu-i o glumă, chiar asta a făcut! Când a deschis pachetul, tânărul şi-a dat seama că data viitoare trebuie să se ţină de cuvânt.

Reacţia mamei nu a fost provocată de mânie, ci este doar una dintre glumele pe care Terri Cox, o mamă pusă pe şotii care se înţelege de minune cu fiul ei, i le face lui Connor, relatează site-ul Scary Mommy.

Ea obişnuieşte să poseteze pe reţelele de socializare farsele sale.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Martie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod