Sandra Bullock are inima frântă: Iubitul ei, Bryan Randall, ucis de o boală necruțătoare

Iubitul Sandrei Bullock, Bryan Randall, a murit, la 57 de ani, după o luptă grea, dusă timp de trei ani, cu ALS (scleroza laterală amiotrofică).
Bryan Randall a murit sâmbătă, potrivit unui anunț făcut de familia sa într-un comunicat.
Partenerul de multă vreme al Sandrei Bullock, Bryan Randall, a murit în weekend, a dezvăluit familia sa într-o declarație, potrivit People. 
 

Bryan cere discreție 

 
„Cu mare tristețe împărtășim că pe 5 august, Bryan Randall a murit în pace după o luptă de trei ani cu ALS”, a spus familia sa. „Bryan a ales demult să-și păstreze departe de ochii lumii, cu discreție, perioada aceasta din viață, în care lupta cu ASL a fost ca o călătorie inedită, iar noi, cei care au avut grijă de el, am făcut tot posibilul pentru a-i onora cererea”, a mai precizat familia. 
 
 

Familia cere intimitate

 

„Suntem extrem de recunoscători medicilor neobosiți care ne-au  ajutat să navigăm pe drumul anevoios al acestei boli, dar și asistentelor.
Cu toții au devenit aproape colegi de cameră cu Bryan, sacrificându-și, adesea, propriile familii pentru a-i fi alături. În acest moment, cerem intimitate pentru a ne trăi doliul și a ne obișnui cu ideea imposibilității  de a ne lua rămas bun de la Bryan”, se încheia declarația, semnată, „Familia lui iubitoare”.
 
 

Ce este ALS



Scleroza laterală amiotrofică (ALS), cunoscută și sub numele de boala Lou Gehrig, este o boală neurologică rară care afectează neuronii motorii - acele celule nervoase din creier și măduva spinării ce controlează mișcarea voluntară a mușchilor. Mușchii voluntari sunt cei pe care îi folosim pentru a produce mișcări precum mestecatul, mersul pe jos și vorbitul.

 
Cum s-au cunoscut Sandra și Bryan

 

Bullock, în vârstă de 59 de ani, l-a întâlnit pentru prima dată pe Randall, un model devenit fotograf, când acesta a fotografiat petrecerea aniversară a fiului ei Louis, în ianuarie 2015.
Au făcut publică relația lor mai târziu în acel an, când au marcat inclusiv o apariție la nunta lui Jennifer Aniston și Justin Theroux.
 

 
Sandra Bullock explică de ce nu s-au căsătorit

 
 
Bullock, care este mama unui băiat, Louis, în vârstă de 13 ani, și a unei fete, Laila, în vârstă de 10 ani, a abordat subiectul căsătoriei în timpul unei apariții din decembrie 2021 la Red Table Talk.
"Am găsit dragostea vieții mele. Avem doi copii frumoși - trei copii, că este și fiica mai mare a lui Randall. Este cel mai bun lucru din toate timpurile", a spus Bullock atunci.

„Nu vreau să spun fă așa cum fac eu, dar eu nu am nevoie de o hârtie pentru a fi un partener devotat și o mamă devotată. Nu trebuie să mi se spună să fiu prezentă vreodată în cele mai grele vremuri.
Nu am nevoie să mi se spună să înfrunt o furtună cu un om bun", a mai spus Bullock.
 


Familia cere, în loc de flori, donații pentru Asociația ALS



Mai devreme, în același episod Red Table Talk, Bullock a spus că Randall este un „exemplu” grozav pentru copiii ei.

„El este exemplul pe care mi-aș dori să-l aibă copiii mei”, a spus vedeta Bird Box. „Am un partener care este foarte creștin și există două moduri diferite de a privi lucrurile. Nu sunt întotdeauna de acord cu el și nu este întotdeauna de acord cu mine. Dar el este un exemplu chiar și atunci când nu sunt de acord. cu el."

„Sunt încăpățânată, dar uneori trebuie să stau pe spate și să ascult și să spun: „Tu spui altfel, dar vrem să spunem exact același lucru”, a mărturisit Bullock.  „Este greu să fii părinte pentru că vreau să fac doar eu, personal, acest lucru”, a msi spus actrița.

În loc de flori, familia lui Randall cere donații pentru Asociația ALS și Spitalul General din Massachusetts.
 
Sursa foto: Instagram 

8 August 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod