Bella Hadid vorbește deschis despre boala care a măcinat-o vreme de 15 ani

Modelul Bella Hadid spune că este „în sfârșit, sănătoasă”, după „15 ani de suferință invizibilă”.
Bella Hadid descrie luptele ei, pe termen lung, pentru sănătate. „Universul funcționează în cele mai dureroase și frumoase moduri”, a scris ea pe Instagram.
 


15 ani de suferință invizibilă

 
 

Modelul, în vârstă de 26 de ani, a postat, duminică, o actualizare privind starea ei și a scris pe Instagram: „în sfârșit sănătoasă”, după peste un deceniu de lupte intense pentru sănătate, inclusiv „100 de zile de Lyme, boală cronică, tratament, infecții și aproape 15 ani de suferință invizibilă.”

 

Bella Hadid, recunoscătoare mamei sale

 

„Fetița din mine, care a suferit atât de mult, e mândră că nu am renunțat”, și-a început Hadid postarea de pe Instagram, adăugând că îi este recunoscătoare pentru tot mamei sale, Yolanda Hadid, care a fost, de asemenea, diagnosticată cu boala Lyme, în 2012, împreună cu cel mai mic frate al Bellei, pe nume Anwar.

„Îi mulțumesc mamei mele pentru că mi-a păstrat toate dosarele medicale, a rămas lângă mine, nu m-a părăsit niciodată, m-a protejat, susținut, dar mai ales că m-a crezut cu privire la ceea ce simțeam când am trecut prin toate acestea”, a mai scris ea pe Instagram.

 

Bella Hadid: Boala m-a făcut ceea ce sunt azi

 

“Trăind cu aceste afecțiuni, care s-au agravat pe parcurs, în timp ce eu munceam și încercam să-i fac mândri pe cei din familia mea, efectele s-au manifestat în moduri pe care nici măcar nu le pot explica.

Să fii atât de trist și bolnav, dar, totodată, să ai parte de atâtea binecuvântări, oportunități și de atâta dragoste a fost, probabil, cel mai confuz lucru din viața mea. Vreau să vă spun atât: 1) sunt bine, nu trebuie să vă faceți griji. 2) nu aș schimba nimic, iar dacă ar fi să trec din nou prin toate astea, ca să ajung aici, exact în acest moment în care mă aflu chiar acum, cu voi toți, în sfârșit sănătoasă, aș face totul din nou. M-a făcut ceea ce sunt azi. Universul funcționează în cele mai dureroase și frumoase moduri, dar trebuie să spun că, dacă lupți, totul se va îmbunătăți“, a mărturisit Bella Hadid.

Modelul a continuat să explice de ce a selectat fotografiile pe care le-a distribuit alături de actualizare, care includeau mai multe instantanee ale documentelor de sănătate și chiar o arătau pe ea primind diferite tratamente.

 

A mulțumit tuturor

 

„Am încercat să aleg cele mai pozitive imagini pe care le-am putut selecta pentru că, oricât de dureroasă a fost această experiență, rezultatul a fost cea mai iluminatoare experiență din viața mea, plină de noi prieteni, noi viziuni și o nouă gândire”, a scris ea.

Bella a continuat: „Mulțumesc pentru răbdarea incredibilă companiei pentru care lucrez și susținătorilor mei.

Mulțumesc agenților mei, Jill și Joseph, pentru că m-au protejat. Vă iubesc și vă apreciez mai mult decât aș putea exprima vreodată. Mulțumesc doctorului meu genial și echipei sale INCREDIBILE de asistente”, a adăugat ea. "Vă iubesc atât de mult!!!", a mai spus modelul.

Vedeta, care „tocmai a terminat un tratament lung și intens pentru boala Lyme”, a continuat spunând că se va întoarce la modelling atunci când va putea.

„Mă întorc când sunt gata”, a concluzionat ea. "Îmi este foarte dor de voi toți. Vă iubesc atât de mult pe toți.”

 

Bella a vorbit despre luptele ei pe termen lung

 

Această postare nu a fost prima dată când Bella a fost deschisă cu privire la luptele ei pe termen lung pentru probleme de sănătate.

În 2021, vedeta a împărtășit o seamă de aspecte, nu atât de strălucitoare, ale vieții de model aflat  în mijlocul acestor lupte.

„Trăiesc cu câteva boli autoimune cronice.

Îmi găsesc mereu timp pentru IV”, a subtitrat ea postării, care includea câteva fotografii cu ea însăși conectată la pungile cu tratament intravenos. 

Și în 2016, Bella Hadid și-a deschis sufletul în fața oamenilor și a vorbit despre lupta cu boala Lyme, în timp ce lucra ca model.

„Viața nu este întotdeauna așa cum se vede din exterior”, a spus ea la acea vreme, adăugând că „cea mai grea parte a acestei călătorii este să fii judecat după felul în care arăți și nu după felul în care te simți”.

Citește și: Ce trebuie sa stim despre boala Lyme sau borelioza?

8 August 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod