Instagram

Instagram va avea o funcţie nouă: Transmisii video live, ca pe Facebook

După introducerea clipurilor video şi a poveştilor instante, compania pregăteşte o nouă lansare.
Instagram s-a remarcat prin simplitatea sa şi prin concentrarea pe conţinut foto, însă Facebook pare să aibă planuri măreţe pentru această reţea de socializare, compania pregătind lansarea capabilităţii de transmise video în direct.

După introducerea clipurilor video şi a poveştilor instante, compania pregăteşte lansarea capabilităţii de transmise video în direct, asemeni celor disponibile deja de mai multe luni în aplicaţia principală Facebook. Se pare că Instagram Live va fi disponibil foarte curând pentru toţi utilizatorii, fiind deja în teste în versiune beta, relatează Mediafax.

Publicaţia T Journal din Rusia a depistat prima dată butonul de transmisii live în aplicaţia Instagram beta pentru Android.
Această funcţie apare în partea de sus a ecranului, lângă noua funcţionalitate stories şi este marcată corespunzător cu textul "Live".

Odată apăsată, interfaţa Live apare pe tot ecranul, oferind acces la două funcţii importante: "schedule", care permite programarea unei transmisii live şi "Go Insta!", care porneşte transmisia. La momentul apariţiei acestui buton în aplicaţie, funcţionalitatea nu era activă.

Facebook nu a făcut niciun anunţ oficial referitor la funcţiile Live din Instagram, însă având în vedere că deja a început testarea publică în anumite regiuni, cu siguranţă va oferi informaţii înainte de sfârşitul acestui an, notează agenţia citată.


Foto: Depositphotos
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Octombrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod