Wool & Denim by Marks&Spencer

Cu o tradiţie de peste 130 de ani, Marks & Spencer îmbină calitatea premium cu atenţia la detalii şi reinterpretează stilul britanic prin noua colecţie de toamnă-iarnă care aduce în centrul atenţiei tricotajele realizate din lână, dar și piesele din denim.
“Tricotajele din lână, în culori bloc şi texturi diferite, ce conferă un look relaxat sunt vedetele sezonului toamnă-iarnă 2016”

Un material natural, călduros şi durabil precum lâna nu trebuie să lipsească din garderoba ta de toamnă-iarnă, fiind ideal pentru zilele răcoroase. În plus, fiind un material extrem de versatil, lâna poate fi purtată în numeroase combinaţii, de la jeans până la mătase.

În colecţia Marks & Spencer toamnă-iarnă 2016, lâna merino – nu numai ca este un material extrem de plăcut la atingere, dar are un aspect elegant şi distins.

,,Perechea de jeans care se aşază perfect pe siluetă este piesa esenţială din garderoba oricărei femei”

Cele trei piese cheie ale sezonului toamnă-iarnă 2016 sunt reprezentate de jeanşii super skinny cu talie înaltă, cei slim, dar şi de modelele cu tăietura dreaptă.
Marks & Spencer oferă o gamă diversificată de piese din denim, cu forme şi tăieturi în acord cu tendinţele actuale. Indiferent de modelul ales, perechile de jeans sunt investiţiile cele mai înţelepte din noul sezon.

Practici, confortabili şi uşor de asortat cu alte piese de îmbrăcăminte, jeanşii care se aşază perfect pe siluetă sunt un must have în garderobă.

Colecţia de jeanşi beneficiază, bineînţeles, de inovaţiile caracteristice Marks & Spencer ce asigură o rezistenţă de durată a materialului odată cu trecerea timpului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod