Gestul rar al unui tânăr: A adus-o în casa lui pe vecina de 89 de ani ca să nu ajungă la azil

Arată ca un actor de la Hollywood şi chiar asta este, dar a devenit celebru printr-un gest de omenie rar întâlnit. O poveste reală care îţi va însenina ziua.

Dacă este adevărat că veştile proaste nu întârzie niciodată, atunci e păcat să nu le răspândim şi pe cele bune, mai ales când sunt atât de rare. Trebuie să afli povestea lui Chris Salvatore pentru că fapta lui bună are menirea de a-ţi reda încrederea în umanitate şi speranţa că nu e totul pierdut pe lumea asta.

Relaţia dintre Chris, un tânăr actor în vârstă de 31 de ani din West Hollywood, şi vecina lui, Norma Cook, o bătrână în vârstă de 89 de ani, era una strânsă - ţinea la ea ca la bunica lui, iar aceasta îl considera nepotul său.

Norma e o fire caldă şi îl apreciază mult pe tânărul ei vecin, care o vizita în fiecare zi. "Îmi spunea că sunt nepotul pe care nu l-a avut niciodată", a explicat Chris pentru Today.

Recent, femeia a fost internată timp de două luni în spital, din cauza unei pneumonii şi a problemelor respiratorii. Fiind deja bolnavă de leucemie, sănătatea sa era într-un punct riscant. Colac peste pupăză, după ce situaţia ei s-a stabilizat, conducerea spitalului a anunţat-o că nu poate fi externată până când nu achită costul îngrijirii de 24 de ore la domiciliu.

Chris Salvatore i-a sărit imediat în ajutor.
A intrat pe platforma caritabilă GoFundMe şi a lansat un program de donaţii pentru ca Norma să poată plăti spitalizarea şi să se poată întoarce acasă. Şi ca să fie sigur că va avea parte de cele mai bune condiţii, a invitat-o să stea cu el până în ultima ei zi de viaţă. El oricum locuia singur şi îi plăcea să stea de vorbă şi să râdă cu vecina lui.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod