Au transformat o dubă de poliţie într-o casă pe roţi şi lucrează în timp ce se plimbă - FOTO

Doi tineri din Brazilia au cumpărat o dubă de poliţie care fusese dată la casat, au modificat-o şi călătoresc cu ea de-a lungul celor două Americi, iar în acest timp lucrează din mers. Nu-i aşa că sunt geniali?

Aproape în fiecare zi aflăm povestea cuiva care a renunţat la tot ce avea şi a plecat într-o călătorie care nu se ştie cât va dura. Aceşti temerari merită toată admiraţia, dar de multe ori ne întrebăm - chiar trebuie să-ţi abandonezi slujba ca să pleci într-o aventură de vis, nu se poate şi altfel?

Renato şi Nayara, doi tineri din Brazilia, consideră că este posibil să le ai pe amândouă. Poţi să laşi în urmă lucrurile care nu-ţi sunt necesare (în cazul lor cinele scumpe şi hainele de firmă) şi să porneşti în aventura vieţii tale fără să fii nevoit să-ţi schimbi total stilul de viaţă.

Cei doi au găsit o dubă a poliţiei militare care fusese dată la casat, au cumpărat-o ieftin şi s-au apucat să o modifice, transformând-o în noua lor locuinţă.

O casă pe roţi, foarte practică, care ţine loc şi de birou mobil, pe care au botezat-o Major Tom, în memoria cântăreţului lor preferat, David Bowie, şi cu care de opt luni umblă de hai-hui prin America de Sud.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod