video caine

Gestul emoţionant al unui om cu suflet mare: A sărit în apa înghețată ca să salveze un câine

Câinele este cel mai bun prieten al omului, se spune. Dar uneori și omul dovedește că e cel mai bun prieten al acestui animal.

Felul în care noi, oamenii, reacționăm în cazul unei urgențe spune multe despre caracterul nostru. În acest caz, un bărbat a acționat ca un erou.

Un cățel speriat era pe punctul de a se îneca și se zbătea în apa înghețată a unui lac. Afară era ger, dar se pare că gheața nu era suficient de groasă când patrupedul s-a aventurat în mijlocul lacului, iar pe margine oamenii priveau îngrijorați, dar nu aveau curaj să-și lepede hainele groase și să încerce să-i vină în ajutor.



Un singur bărbat a îndrăznit să-și pună viața în pericol pentru a salva animalul care era ca și condamnat la moarte. S-a dezbrăcat repede și a intrat în apă, îndreptându-se spre câinele disperat, apoi l-a prins bine și l-a adus la mal.

Incredibilul gest a fost filmat, iar înregistrarea video a devenit virală.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ariadna pe 29 Ian 2017, 13:19
    Dovada ca mai exista OAMENI CU SUFLET!

    Bravo lui si a celor care iubesc si respecta animalele! Asa trebuie sa le iubim toti,sunt doar niste biete suflete nevinovate de care omul hain si fara sflet se foloseste in cele mai josnice si ordinare moduri,din pacate....

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod