zapada

Cum să dai zăpada cu lopata fără să te doară spatele - VIDEO

Un bărbat din Statele Unite a găsit o soluţie simplă care te ajută să înlături zăpada cu ajutorul lopeţii, dar fără să-ţi distrugi spatele.

Iarna aduce multe probleme, iar unele din acestea sunt extrem de dureroase, la propriu. De pildă, durerile de spate provocate de folosirea lopeţii la deszăpezire, care pentru tineri echivalează cu un bun exerciţiu cardio (cu condiţia să-l şi accepte), dar care de la o vârstă devine un calvar.

Fiecare mişcare de ridicare şi de rotaţie, repetată de sute de ori, pun o presiune foarte mare pe zona lombară a coloanei, iar frigul accentuează aceste probleme medicale de care se plâng mulţi oameni.

Medicii recomandă să eviţi folosirea spatelui atunci când faci mişcările cu lopata şi să te bazezi doar pe forţa braţelor, însă după câteva lopeţi, când eşti încălzit şi simţi că treaba merge bine, ai uitat de toate sfaturile şi faci efort fără griji.

Problemele apar, însă, mai devreme sau mai târziu.



Din fericire, există un mod foarte simplu de a folosi lopata la deszăpezire. Un american a găsit o soluţie foarte simplă care te ajută să eviţi mişcările de aplecare şi de ridicare, adică manevrele cele mai solicitante pentru coloană. Tot ce trebuie să faci este să legi un cordon zdravăn de coada lopeţii şi să faci apoi mişcările aşa cum ţi le prezintă el într-un tuturial video postat pe YouTube.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Februarie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod