orb

Reacţia emoţionantă a unui tânăr orb când îşi vede pentru prima oară soţia şi fiul - VIDEO

Un tânăr orb a reuşit să-şi vadă pentru prima oară soţia şi copilul, cu ajutorul tehnologiei. Reacţia lui este compleşitoare.

Să trăieşti cu un handicap este o provocare în fiecare zi şi te obligă să cauţi tot felul de soluţii ca să-ţi faci viaţa puţin mai uşoară. Este şi cazul lui Gene Purdie, din Denver, Colorado, care suferă de maladia Stargardt din adolescenţă, o afecţiune rară care provoacă deteriorarea retinei şi duce la pierderea treptată a vederii, afectând vederea centrală. Astfel, Gene vede doar o ceaţă şi nu poate desluşi nimic concret în faţa ochilor.

În pofida acestei boli, el a rămas un tip activ.

Soţia lui, Joy, spune că şi acum e mai priceput ca ea în bucătărie. Toată familia s-a adaptat la situaţia lui, astfel încât să-l ajute şi să limiteze efectele negative ale bolii. Dar totul s-a schimbat radical într-o zi, când Joy a văzut ceva incredibil la televizor.

Se uita la "Rachael Ray show", iar gazda emisiunii a anunţat că se oferă să ajute pe cineva care suferă de maladia Starsgardt. Rachael Ray a prezentat şi o tehnologie nouă, care poate reda vederea la un nivel normal.


Joy i-a trimis realizatoarei TV o scrisoare emoţionantă despre soţul său. "A dat tremuratul peste mine şi am plâns ore în şir gândindu-mă că soţul meu ar putea să-mi vadă chipul pentru prima oară, să-l vadă pe fiul nostru pentru prima oară", a scris ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod