şofer

Ce n-o să vezi în România: Patrulează cu maşina pentru a-i ajuta pe şoferi

Miguel Marrufo nu e un om obişnuit, deşi aşa pare. El îşi sacrifică timpul liber, în care ar putea să se odihnească, să bea o bere sau să se uite la un meci, doar pentru a sări în sprijinul celor care au nevoie de ajutor.

Modul lui de a se implica este însă ieşit din comun: în timpul liber, că e zi, că e noapte, urcă la volan şi dă ture prin oraş şi prin împrejurimi pentru a-i ajuta pe şoferii care au probleme. O face pe motorina lui, pe timpul lui şi mai ales pe riscul lui (fiindcă niciodată nu ştii peste ce bucluc poţi să dai) doar pentru că vrea să ajute.

Miguel spune că face asta pentru a da un sens pozitiv comunităţii din care face parte şi pentru că-i place să ajute oamenii care au nevoie de sprijini.

"Oamenii care sunt la pământ. Dacă au nevoie de un salt sau de un impuls în mijlocul drumului, eu sunt acolo", a declarat el.

El e convins că o faptă bună se poate propaga mai mult prin puterea exemplului. Ce moment poate fi mai bun pentru a ajuta pe cineva decât în toiul nopţii, când un străin este neputincios lângă maşina defectă? "O iau pe autostrăzile din San Antonio şi conduc în orice direcţie. Dacă văd pe cineva lângă o maşină cu capota ridicată, trag pe dreapta şi aprind luminile de avarie", a povestit samariteanul pentru Fox 29 San Antonio.

Miguel are 38 de ani, conduce o camionetă de culoare verde metalizat, plină cu tot felul de scule auto, şi acoperită cu o mulţime de stickere cu mesaje clare, de genul "Ai nevoie de ajutor?", "Probleme cu maşina? Te ajut eu", "Ajutor la pornire" sau "Remorcare", inclusiv cu numărul de telefon la care poate fi apelat.

Ai pană de cauciuc? S-a oprit motorul în mers? Iese fum de sub capotă? Orice problemă întâmpini, dacă eşti în aria lui de acţiune, te ajută Miguel.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod