7 trucuri eficiente pentru maşina ta. Scapi de probleme iarna!

Şoferii urăsc iarna şi au de ce - cele mai multe probleme cu care se confruntă apar în acest sezon. Să schimbi cauciucurile, să verifici antigelul, să cureţi maşina de zăpadă şi să dezgheţi lamelele ştergătoarelor "sudate" de parbriz - şi asta e doar o parte din lista de treburi pe care le ai de făcut în sezonul rece dacă eşti şofer.

Sigur că e ideal să ţii maşina în garaj, asta te-ar scuti de multă treabă dimineaţa, când te grăbeşti, însă cei mai mulţi dintre noi lăsăm maşinile în parcare, în aer liber, la mila vremii.
Totuşi, deşi unele situaţii sunt neprevăzute şi trebuie să te adaptezi pe loc, cele mai multe dintre problemele care survin iarna sunt de fapt lucruri obişnuite în acest anotimp şi e bine să ştii cum să le previi şi să le rezolvi cu minimum de efort şi nervi consumaţi.

Bright Side are 7 idei simple şi eficiente care te ajută să-ţi întreţii mai uşor maşina în timpul iernii. Câştigi timp şi economiseşti bani dacă le aplici!
1 din 8

Geamuri îngheţate

Eterna problemă: geamuri îngheţate bocnă, iar tu nu mai ai soluţie de degivrare. Nu-i nimic! Amestecă oţet cu apă, în proporţie de trei sferturi oţet la un sfert de apă, pune soluţia într-un recipient cu pulverizator şi aplică-o pe geamurile îngheţate.
O altă variantă "casnică" este să pui alcool, apă şi o picătură de detergent de vase într-o sticlă cu pulverizator. Amestecă bine şi dispersează soluţia pe geamurile îngheţate. Vei vedea că funcţionează.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod