Trucuri simple pentru orice şofer care ţine la maşina lui

Câteva trucuri simple, acumulate din experienţa şoferilor din toată lumea, te ajută să-ţi îngrijeşti uşor maşina şi îţi fac viaţa mai uşoară când te afli la volan.

Iată câteva idei, prezentate de Bright Side, care le pot fi de folos atât şoferilor începători, cât şi celor cu experienţă.

Cum să scapi de colantele învechite


Înmoaie o pagină de ziar în apă călduţă şi lipeşte-o pentru 10 minute peste sticker. Acesta se va dezlipi uşor.

supoert telefon

Cum să faci un suport simplu pentru telefon

Foloseşte un elastic pe care-l prinzi de grila de aerisire.

garaj

Cum îţi protejezi uşile


Dacă ai un garaj îngust, cea mai simplă şi eficientă măsură ca să nu loveşti uşa maşinii când o deschizi este să montezi pe perete o bandă din burete.

minge ma?in?

Pentru cei care au probleme cu parcarea în garaj


O soluţie simplă şi practică pentru cei care au luat de curând permisul sau au schimbat maşina şi încă au probleme cu reperele când parchează în garaj: dacă te temi să loveşti bara din faţă a maşinii, agaţă de tavan, cu o sfoară, o minge de tenis sau o jucărie colorată care să atârne în punctul în care trebuie să opreşti maşina. De exemplu, când atingi mingea cu parbrizul, înseamnă că acolo trebuie să apeşi frâna.

suport ma?in?

Baby on board


Pentru cei care călătoresc cu copii mici, un organizator de baie e numai bun pentru a ţine la îndemână mai multe lucruri utile. Aşa nu mai pierzi timp căutând apa, o cremă sau şerveţelele prin maşină, dar e bine de ştiut că puteţi cumpăra organizatoare special concepute pentru spătarul scaunelor auto.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 August 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod