Ruscoven Gel BIO

La finalul zilei resimtim oboseala acumulata in timpul acesteia. Si picioarele noastre sufera cel mai mult din aceasta cauza. Perioada verii si caldura acutizeaza si mai mult aceasta problema.
La finalul zilei resimtim oboseala acumulata in timpul acesteia. Si picioarele noastre sufera cel mai mult din aceasta cauza. Perioada verii si caldura acutizeaza si mai mult aceasta problema.  Solutia? Natura iti ofera picioare usoare. Gama RuscoVen de la Aboca, nr. 1 in Italia, se dovedeste a fi remediul ideal impotriva picioarelor grele si obosite. Fiind un tratament 100% natural, care favorizeaza microcirculatia, RuscoVen faciliteaza rapid disparitia senzatiei de picioare umflate si grele, oferind prospetime si confort.

O gama completa de produse - in&out – cu capsule si gel pe baza de ingrediente din Agricultura Ecologica, ideala pentru sanatatea si revitalizarea picioarelor tale, mai ales la sfarsitul zilei.

Pe baza unor principii active naturale cum ar fi: Ruscus, Centella, Hamamelis, Vita de vie rosie sau Castan salbatic, gama RuscoVen favorizeaza circulatia la nivel periferic, conferind picioarelor tonifiere si prospetime. Te invitam in farmaciile Help Net pentru a beneficia de oferta speciala a lunii iunie: la achizitionarea oricarui produs din gama, primesti CADOU un RuscoVen Gel BIO.

Pret: Ruscoven Gel BIO - 35.9 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod