Spray pentru protectie solara 50+ de la Ivatherm

Asigura protectie solara maxima, imediata si pe termen lung a pielii sensibile expuse actiunii nocive a radiatiilor solare. Protejeaza celulele pielii de efectele mutagene ale radiatiilor UV. Se adreseaza protectiei ridicate a pielii adultilor.
Asigura protectie solara maxima, imediata si pe termen lung a pielii sensibile expuse actiunii nocive a radiatiilor solare. Protejeaza celulele pielii de efectele mutagene ale radiatiilor UV. Se adreseaza protectiei ridicate a pielii adultilor. Evitati contactul cu soarele in orele cele mai fierbinti ale zilei (11.00-15.00). Se aplica uniform pe intreaga suprafata a corpului inainte si in timpul expunerii solare. Se reinnoieste frecvent aplicatia. Rezistent la apa si la transpiratie. Pret: 62 lei.
Produsele Ivatherm se gasesc numai in farmacii.


trender şi Ivatherm România dau startul campaniei de Word Of Mouth pentru produsele dermocosmetice cu apă termală Herculane. Campania de Word Of Mouth oferă posibilitatea, unui număr de 100 de trenderiţe să încerce produse din toate gamele brandului Ivatherm. Fiecare trenderiţă va participa în campanie alături de o femeie importantă din viaţa ei. Fiecare participantă la campanie împreună cu partenera aleasă va primi un Beauty Box care va conţine trei produse Ivatherm pe care le va testa timp de 4 săptămâni.


Perioada de înscriere are loc în perioada 5 iunie – 8 iunie, iar trenderiţele invitate în campanie vor folosi produsele timp de 4 săptămâni (18 iunie – 8 iulie), ţinând cont de modul de utilizare al acestora şi le vor face cunoscute prin intermediul reţelelor sociale Facebook, Twitter şi a blogului personal, forumuri şi bineînţeles prin intermediul blogulului campaniei.  Mai multe detalii despre campania de Word Of Mouth Ivatherm veţi găsi pe site-ul dedicat acesteia: http://www.trender.ro/campanie-ivatherm2012.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod